(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

HALUATKO TEHDÄ TEKNISTÄ MYYNTITYÖTÄ PARHAASSA SEURASSA?

Myyntitiimimme tarvitsee vahvistusta ja paikka on varattu sinulle.

Tehtäväsi on myydä ja markkinoida ilmankäsittelyratkaisuja asiakkaillemme, joita ovat mm. suunnittelijat, urakoitsijat, rakennusliikkeet sekä kiinteistöjen omistajat ja rakennuttajat. Osa tehtävistä on uusien asiakkaiden hankintaa ja uusien toimintamallien rakentamista. Osa työstä painottuu jo olemassa olevien asiakkuuksien hyvään hoitamiseen. Olet osa myyntitiimiä, joka toimii eri puolilla Suomea. Sinulla on Toijalan toimipisteessämme oma työpöytä ja oiva joukko ammattilaisia tukenasi.

Odotamme sinulta halua tehdä myyntityötä hyvässä tiimissä alan johtavien ammattilaisten kanssa. Sinulla on muutaman vuoden kokemus teknisestä b2b-myynnistä tai asiakaspalveluhenkisistä suunnittelu- tai konsultointitehtävistä rakennus- tai ilmankäsittelyalalta. Olet myyntihenkinen ja tuloshakuinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittyä ilmankäsittelyratkaisujen myynnin huippuammattilaiseksi. Asiakaskeskeisyys on meille tärkeää, joten edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä havaita ja ymmärtää asiakkaan tarpeet. Sopiva koulutustausta on vaikkapa talotekniikka, esim. LVI-, kone-, energiatekniikka tai automaatio. Sähkö- ja automaatiojärjestelmien tuntemus on tehtävässä eduksi. Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävistä saat myyntipäällikkö Riikka Turuselta, p. 040 868 3285 tai riikka.turunen@flaktgroup.com. Voit myös laittaa viestiä (WhatsApp / SMS) ja pyytää Riikkaa olemaan yhteydessä sinuun.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake heti, mutta kuitenkin viimeistään 17.11.2019. Voimme aloittaa haastattelut jo hakuaikana.