(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt myynti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Lahteen! Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai hetken aikaa työelämässä ollut tekijä. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa yrityksen tuotteiden myyntiprosessien hallinta; tilausten vastaanottaminen ja kirjaaminen järjestelmään, tarjousten koostaminen, tarjouspyyntöihin vastaaminen sekä materiaali, tarjous- ja jälkilaskenta.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, piirustustenlukutaitoa, teknistä ymmärrystä ja englannin kielen hallitsemista. Eduksi laskemme muovialan insinööri koulutuksen tai muovialan työkokemuksen.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.12.2019 mennessä.