(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Elematic

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haluatko vaihtelevan työn, jossa ei ole kahta samanlaista päivää? Koetko kansainvälisen ympäristön ja asiakaspalvelun omaksesi? Jos vastasit kyllä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

MYYNTI-INSINÖÖRI

Myynti-insinöörinä olet osa varaosamyyntitiimiämme, jossa pääset tekemään suunnitelmallista ja tavoitteellista myyntityötä kansainvälisten asiakkaiden parissa. Tehtävässäsi vastaat oman alueesi tavoitteiden saavuttamisesta vara- ja kulutusosamyynnissä sekä erilaisissa huoltoratkaisuissa ja laitteisiin liittyvissä päivityspaketeissa. Tehtävä sisältää myös tarjousten ja tilausten käsittelyä sekä teknistä tukea asiakkaille.

Työssäsi tarvitset hyvää teknistä ongelmanratkaisukykyä ja tietysti myynnillisesti aktiivista otetta.  Tapaat asiakkaita säännöllisesti, joten nautit ihmisten kanssa toimimisesta ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Odotamme lisäksi:

  • kokemusta vastaavasta myynti- tai vientityöstä
  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • matkustusvalmiutta

Tarjoamme:

  • mukavan tiimin
  • kansainväliset asiakkaat
  • kattavan perehdytyksen
  • nykyaikaiset työvälineet

”Myynti-insinööri työskentelee omilla vastuumaillansa huolehtien aktiivisesti asiakkaidensa varaosatarpeista. Hyvä tuki suunnittelusta auttaa tehtävän onnistumisessa. Asiakaskäynneillä ympäri maailmaa saa monipuolisen kuvan asiakasympäristöistä erilaisissa kulttuureissa.

Omalla aktiivisuudella, kannustavalla palkkauksella ja hyvällä työyhteisöllä ei voi epäonnistua.”  Mikko Puputti, Sales engineer

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen 10.11.2019 www.personnel.fi kotisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä: Leena Raukola, Customer Service Director p.040 823 6954, leena.raukola@elematic.com tai Jarkko Laine, Konsulttijohtaja, PERSONNEL GROUP p. 03 3138 0477.