(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Temp-Team Finland Oy / Masino Industry Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Yritysesittely

Masino on vuonna 1958 perustettu perheyritys. Tänä päivänä Masino Groupin yhtiöt palvelevat eri teollisuuden alojen tarpeita laajalla asiantuntemuksella ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimallaan. Henkilöstöä on 130, toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Ylöjärvellä, Turussa ja Tampereella. Suurimmat asiakasryhmät ovat teollisuus, muun muassa konepaja-, meri-, kaivos- ja energiateollisuus, sekä rakentaminen Suomessa. Suoran viennin osuus liikevaihdosta on noin 13 % ja epäsuoran viennin osuus noin 50 %. Välitystuotteiden ohella Masinolla on runsaasti omaa tuotantoa ja loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Masino on ylpeästi perheyhtiö. Laadukkaat tuotteet, oma valmistus, asiantunteva palvelu ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat toimintamme kulmakivi. www.masino.fi

Työnkuvaus

Etsimme nyt heidän myyntitiimiinsä vahvistukseksi teknisesti orientoitunutta

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Toimenkuvaan kuuluu pääasiassa yrityksen omalla tehtaalla valmistettavien ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöitävien tuotteiden myyntiprosessien hallinta; tilausten vastaanottaminen ja kirjaaminen järjestelmään, tarjousten koostaminen ja tarjouspyyntöihin vastaaminen sekä tulevaisuudessa myös nettikaupan ylläpitäminen. Tarjouslaskentaa tehdään tiiviissä yhteistyössä suunnittelu- ja muun myyntitiimin kanssa.

Valitun henkilön työpiste sijaitsee Ylöjärven tehtaalla. Myyntiryhmään kuuluu yhteensä viisi henkilöä ja kaksi myyntisihteeriä. Osa tiimistä työskentelee kentällä tai Vantaan toimipisteessä. Tarvittaessa tehtävään valittu myynti-insinööri avustaa Ylöjärven tehtaalta käsin muuta myyntitiimiä ja raportoi työstään myyntijohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan valmistusmenetelmien ymmärrystä ja mielellään teknistä koulutustaustaa. Englannin kielen hallitseminen ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävän hoitamisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Masino toimittaa tuotteita sekä kotimaan markkinoille että vientiin.

Voit olla vielä urasi alkupuolella, sillä Masino tarjoaa mahdollisuuden kehittyä teknisen myynnin asiantuntijaksi vakaassa perheomisteisessa yhtiössä, jossa on pitkäjänteinen henkilöstöpolitiikka, yhdessä tekemisen meininki sekä tietenkin omassa tehtaassa valmistettavat ainutlaatuiset ja laadukkaat tuotteet.

Tehtävästä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa ja yhtiöllä on tapana palkita onnistumisista koko myyntiryhmää. Työtehtävä on vakituinen ja aloituspäivä voidaan sopia hakijan toiveita huomioiden.

Tehtävästä on mahdollista saada lisätietoja tulevalta esimieheltäsi Masino Industry Oy:n myyntijohtaja Jussi Mertjärveltä tiistaina 22.10 klo 10:00 - 11:00, perjantaina 25.10 klo 13:00 - 14:00 tai keskiviikkona 30.10. klo 15:00 - 16:00. Jussin tavoitat numerosta 010 8345 564. Rekrytoinnissa meitä avustaa pitkäaikainen kumppanimme Mika Stenman TEMP-TEAM Finland Oy:stä, joka antaa mielellään lisätietoja hakuprosessista. Mikan tavoittaa arkisin P. 0400 174 485 tai www.linkedin.com/in/stenmanmika.

Hakemuksen ja CV:n voit jättää mielellään palkkatoiveen kera osoitteessa: www.tempteam.fi - Löydä töitä - Myynti-insinööri.