(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

HALUATKO TEHDÄ TEKNISTÄ MYYNTITYÖTÄ PARHAASSA SEURASSA?

 

Myyntitiimimme tarvitsee vahvistusta ja paikka on varattu sinulle.

Tehtäväsi on myydä ja markkinoida ilmankäsittelyratkaisuja kuten päätelaitteita, jäähdytyspalkkeja ja -paneeleita sekä palopelti- ja kanavistotuotteita asiakkaillemme, joita ovat mm. urakoitsijat, rakennusliikkeet sekä kiinteistöjen omistajat, rakennuttajat ja suunnittelijat. Osa tehtävistä on uusien asiakkaiden hankintaa ja uusien toimintamallien rakentamista. Osa työstä painottuu jo olemassa olevien asiakkuuksien hyvään hoitamiseen. Asiakaskunta on pääosin pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa ja työpöytäsi on Espoossa tai vaihtoehtoisesti Toijalassa.

Odotamme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus teknisestä B2B-myynnistä tai asiakaspalveluhenkisistä suunnittelu- tai konsultointitehtävistä rakennus- tai ilmankäsittelyalalta. Sopiva koulutustausta on vaikkapa talotekniikka, esim. LVI-, kone-, energiatekniikka tai automaatio. Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet myyntihenkinen ja tuloshakuinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittyä ilmankäsittelyratkaisujen myynnin huippuammattilaiseksi. Arvostamme myös sähkö- ja automaatiojärjestelmien tuntemusta sekä kokemusta talotekniikkaprojektien johtamisesta. Asiakaskeskeisyys on meille tärkeää, joten toivomme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä havaita ja ymmärtää asiakkaan tarpeet.

 Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

 Lisätietoja tehtävistä saat myyntijohtaja Hannu Rissaselta – lähetä viesti (SMS / WhatsApp) numeroon 040 868 3298, niin Hannu soittaa sinulle.
 

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake verkossa 19.5.2019 mennessä.