(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Orima-Tuote Oy on Orimattilassa sijaitseva yksityisomisteinen metalliteollisuusyritys, joka valmistaa omalla tuotemerkillä sadevesijärjestelmiä, kattoturvatuotteita ja aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmiä sekä vaativia sopimusvalmistustuotteita globaaleille markkinoille. Yritys omaa pitkät perinteet ja vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, korkealaatuinen ohutlevyosaaminen, joustavat ja monipuoliset palvelu- ja toimintamallit sekä sitoutunut ammattitaitoinen henkilöstö. Yrityksen liikevaihto on 8.5 M€ ja sen liiketoiminta on viime vuosina ollut vahvassa kasvussa.

Liiketoiminnan kasvun tueksi Orima-Tuote Oy etsii kehittämiskykyistä

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

 

Työtehtävät

Myynti-insinöörinä toimit vastuullisessa roolissa sopimusvalmistusasiakasrajapinnassa. Vastuullasi on kokonaisvaltainen uusasiakashankinta sekä nykyisten asiakkaiden myyntiprosessin hoitaminen ja kehittäminen. Työ sisältää tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, tarjouslaskentaa ja tilausten käsittelyyn liittyviä tehtäviä.

Odotamme sinulta

Ennen kaikkea odotamme työhön sopivaa persoonaa. Tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme omaa aktiivisuutta, kykyä ja aitoa halua palvella asiakasta sekä tahtoa kehittää asiakassuhteita.  Tehtävässä on tärkeää ohutlevytekniikan osaaminen, joten aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä tai alaan soveltuva koulutus katsotaan eduksesi. Sinulta löytyy hyvät asiakaspalvelutaidot ja työskentelytavaltasi olet systemaattinen sekä ratkaisukeskeinen. Työntekijänä olet yrittäjähenkinen, oma-aloitteinen ja uskallat heittäytyä uusiin haasteisiin. Englannin kielen taito on välttämätön kommunikoidessa ulkomaisten asiakkaiden kanssa, muu kielitaito on plussaa.

Motivoivatko tavoitteet sinua kohti parempia tuloksia? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle

Myynti-insinöörinä saat monipuolisen ja vaativan työkokonaisuuden osana dynaamista ja kehittyvää työyhteisöä. Työssäsi pääset kehittymään alan huippuosaajaksi! Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja tarjoamaan panoksesi yrityksen toiminnoille merkityksellisessä roolissa. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkka ja hyvät etenemismahdollisuudet, mikäli osaamista ja halua riittää. Lisäksi tarjoamme sinulle yrityksen puolesta monipuoliset kulloinkin käytössä olevat henkilöstöedut.

Hakuprosessi

Rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tulevassa työtehtävässä tulet kuitenkin työllistymään vakituiseen työsuhteeseen Orima-Tuote Oy:n kirjoille. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si WorkPowerille hakuajan puitteissa. Töiden toivottu aloitusajankohta on toukokuussa, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan työt. Ensimmäisen kierroksen haastattelut pyritään tekemään huhtikuun aikana, jatkohaastattelut tapahtuvat Orima-Tuote Oy:n tiloissa toukokuun alussa. Tarkemmista ajankohdista informoimme asianosaisia hakuprosessin edetessä.

Lisätietoja tehtävästä

Asiakkuuspäällikkö Niina Riikonen, p. 045-1110029 (arkisin klo 14-16)

HR-koordinaattori Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi / p. 040-7069967 (arkisin klo 9-16)

Avainsanat

myynti, tekninen myynti, asiakaspalvelu, uusasiakashankinta, asiakassuhteiden hoito