(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Elematic Oyj / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Näetkö itsesi tehtaassa esittelemässä erikoistuotteita työnjohtajille niin Suomessa kuin ulkomaillakin? Oletko insinööri, jolla on halua ratkoa ongelmia ja löytää teknisiä ratkaisuja yhteistyössä erilaisten osaajien kanssa? Motivoiko sinua oikeiden ratkaisujen löytäminen kansainvälisessä ympäristössä sekä asiakaskumppanuuksien luominen? Uskot, että kuuntelemalla ja kysymällä päästään hyvään lopputulokseen.

Etsimme asiakkaallemme Elematic Oyj:lle vakituiseen työsuhteeseen teknisesti orientoitunutta 

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ.

Vastaat betonielementtien valmistuksessa käytettävistä erikoistuotteista ja niiden myynnistä Suomessa ja ulkomailla. Myynnistä 80% tulee Suomen ulkopuolelta. Työnkuvaasi kuuluvat tarjousten tekeminen, teknisen tuen tehtävät, asiakastapaamisia asiakkaiden tehtailla ja myös paikallisesti Akaan toimipisteessä, edustajien ja jälleenmyyjien ohjaamista, koulutuksia sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoitoa että uusasiakashankintaa.

Edellytämme sekä toivomme sinulta:

  • tekninen tai kaupallinen AMK koulutus
  • työkokemusta myyntitehtävistä
  • hyvät ongelmanratkaisutaidot
  • hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
  • joustavuus, työssä on paljon matkustamista
  • nopeaa oppimiskykyä

Tehtävässä tarvitaan hyvää kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita, joten luontainen empatiakyky on ehdoton etu. Rauhallisuus, asiantuntevuus ja hyvät yhteistyötaidot tulevat sinusta luontaisesti esiin erilaisissa konteksteissa. Toimialan työkokemus ja rakennustekniikan koulutus sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tervetuloa Elematic Oyj:lle:

”Pääset mukaan ammattitaitoiseen ja monimuotoiseen tiimiin, kansainväliseen työympäristöön. Me Elematicilla uskomme, että yhdessä onnistumme toistemme ammattitaitoa arvostaen ja toisiltamme oppien. Tulevana esimiehenäsi arvostan ammattitaitoa ja tuen myös sinua kehittämään osaamistasi. Toimin oikeudenmukaisesti ja selkeästi asioita eteenpäin vieden. Lämpimästi tervetuloa!” Elematic Oyj, Customer Service Director, Leena Raukola

Työ on kokoaikaista päivätyötä 8-16, mutta työn luonteen vuoksi työaika on liukuva, sisältäen vaihtelevasti ilta – ja matkustustyötä. 

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Toimipisteeseemme ajaa vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Raukola, puh. 040 823 6954 ja Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, arkisin klo 8-16, puh. 044 740 4501.

Täytä alla oleva hakemus, liitä CV ja kirjoita miksi juuri Sinä olisit sopiva Elematic Oyj:lle. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 24.3.2019.

 

Elematic Oyj on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Yrityyouksemme pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksistamme sijaitsevat Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Liikevaihtomme on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yrityksemme on perustettu vuonna 1959 ja työllistämme noin 250 henkilöä. 

Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.elematic.com. Löydät Elematic Oyj:n myös LinkedInistä, Facebookista, YouTubesta ja Twitteristä.