(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Sammet Dampers

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Kasvumme tueksi haemme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi on tekninen myyntityö yritysasiakkaille. Tehtävän painopiste määräytyy taustasi ja osaamisesi mukaisesti. Se voi olla asiakassuhteiden hoidossa ja uusasiakashankinnassa, jolloin tehtävässä painottuvat myyntineuvottelut sekä tarjousten ja asiakassopimusten tekeminen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta koti- ja ulkomailla. Vaihtoehtoisesti tehtävänkuvassa voivat painottua tarjouslaskenta, tilauskäsittely ja dokumentointi. Asiantuntijamme tarjoavat tehtäviin hyvän taustatuen.

Sinulla on tehtävään soveltuva, mielellään tekninen korkeakoulutus, esim. insinööri tai DI ja halu toimia kansainvälisen teknisen myynnin tehtävissä. Haluat kehittää omaa osaamistasi edelleen tehtävän vaatimusten mukaisesti. Kokemustaustasi voi olla vastaavista tehtävistä esim. energia- tai prosessiteollisuuden parista. Toimintatyylisi on myyntihenkinen, tavoitteellinen ja järjestelmällinen. Asiakastyö edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Kansainvälisessä työympäristössämme tarvitset hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Myös tietotekniset valmiutesi ovat hyvätasoiset ja suunnitteluohjelmistojen osaaminen on tehtävässä eduksi.

Tavoitteenamme on palkata kaksi myynti-insinööriä, joista toinen toimii vahvemmin asiakasrajapinnassa toisen roolin painottuessa ainakin alkuvaiheessa tarjouslaskentaan, tilausten käsittelyyn ja dokumentointiin. Tehtävien sijaintipaikka on Jyväskylä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 17.3.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.