(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Jouka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Kasvu jatkuu ja tarvitsemme uuden osaajan joukkoomme, oletko sinä uusi

Myynti-Insinöörimme

Jouka Oy:n historia on pitkä ja vakaa ja monet asiakkaistamme ostavat ainutlaatuisia kotimaisia venttiiliratkaisujamme jo kolmannessa sukupolvessa. Tuotteidemme maine on vahva ja niillä riittää kysyntää monissa sovelluksissa ja ympäristöissä. Tehtäväsi on lisätä venttiiliemme myyntiä kotimaassa. Saamme jatkuvasti tarjouskyselyitä olemassa olevilta asiakkailta, jolloin olennaista on reagoida nopeasti kyselyihin. Parhaat suoritukset syntyvät oma-aloitteisella työskentelyotteella sekä aktiivisesti asiakasrajapinnassa liikkuen.

Tehtävässä menestyminen vaatii seuraavia asioita:

  • Tekninen koulutus antaa pohjan ymmärtää, mitä venttiilit ovat. Vielä parempi on jos ymmärrät konepajoista, materiaali- ja/tai energiatekniikasta hieman perusteita enemmän.
  • Työtä pelkäämätön ja myyntihenkinen kaveri, jolla tässä yhteydessä tarkoitetaan asiantuntevaa ja aktiivista henkilöä, joka huolehtii asiakkaasta loppuun asti. Hands-on asenne on välttämätön.
  • Teknisen (B-to-B) myynnin kokemus on suotavaa, jotta ymmärrät miten toimitaan esimerkiksi konepaja, paperi-, tai sellutehtaiden ympäristössä ja minkälaisia tarpeita prosessissa yleisesti on.
  • Alkuvaiheessa ajastasi kuluu hieman enemmän konttorilla, mutta myöhemmin matkustusvalmiutta tarvitaan etenkin kotimaassa. Oma auto on tehtävässä onnistumisen edellytys.
  • Ruutuvihko on hyvä muistioille, mutta siitä eteenpäin sinun olisi hyvä hallita MS Officen työkalut ja peruskäyttö ERP/CRM-järjestelmistä.
  • Englanti on hyvä sujua, ruotsi tai muut kielet ovat eduksi.

Mitä myynti-insinöörin paikka tarjoaa sinulle:

  • Vahvan kasvun rakentaminen jatkuu ja sinulla on ainutlaatuinen paikka hypätä mukaan nuorekkaaseen porukkaan, jossa hyvälle kaverille löytyy varmasti vastuuta ja monipuolisia haasteita tulevaisuudessa.
  • Yrityksen toimintatavat ovat ketteriä ja joustavia, eikä turhiin byrokratiaprosesseihin kulu päätöksissä aikaa.
  • Yrityksellä on pitkä ja vakaa historia ja tuotteet vakiintuneita. Olemme myös tunnettu erittäin pitkistä työurista ja hyvästä maineesta työnantajana (Jouka Oy valittiin vuonna 2015 Pirkanmaan TOP 10 työnantajien joukkoon)

Lisätietoa tehtävästä antaa Jouka Oy:n varatoimitusjohtaja Teemu Vastamäki +358 40 518 8821. Soittoajat Teemulle ovat : 30.10. klo 13-15, 2.11. klo 8-10 ja 9.11. 10-12. Muina aikoina kyselyihin vastaa Personnelin konsultti Hannu Järvimäki +358503670862.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemuksesi sisään viipymättä.