(Poistunut julkaisusta)

MYYNTI-INSINÖÖRI
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

FläktGroup kasvaa – tule mukaan menestykseen!

HALUATKO TEHDÄ TEKNISTÄ MYYNTITYÖTÄ PARHAASSA SEURASSA?

Tiimimme tarvitsee vahvistusta ja paikka on varattu sinulle. Tehtäväsi on myydä ja markkinoida ilmankäsittelykoneita asiakkaillemme, joita ovat mm. urakoitsijat, rakennusliikkeet sekä kiinteistöjen omistajat ja rakennuttajat. Osa työstä on uusasiakashankintaa ja osa painottuu olemassa olevien asiakkuuksien hyvään hoitamiseen. Tiimisi ja työpöytäsi ovat Espoossa.

Odotamme sinulta halua tehdä myyntityötä hyvässä tiimissä alan johtavien ammattilaisten kanssa. Sinulla on muutaman vuoden kokemus teknisestä b2b-myynnistä, asiakaspalveluhenkisistä suunnittelu- tai konsultointitehtävistä tai työmaalla työskentelystä rakennus- tai ilmankäsittelyalalta. Sopiva koulutustausta on vaikkapa talotekniikka, esim. LVI-, kone- tai energiatekniikka tai automaatio. Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet myyntihenkinen ja tuloshakuinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittyä ilmankäsittelyratkaisujen myynnin huippuammattilaiseksi. Asiakaskeskeisyys on meille tärkeää, joten edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä havaita ja ymmärtää asiakkaan tarpeet.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävistä saat myyntipäällikkö Heidi Pyykkiseltä 25.10. klo 13-14 ja 31.10. klo 9-10.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 8.11.2018 mennessä.