(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
HEIDENHAIN Scandinavia Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

HEIDENHAIN Scandinavia Ab hakee Suomen-tiimiinsä aktiivista ja asiakaslähtöistä

Myynti-insinööriä

vastaamaan HEIDENHAINin tuotteiden ratkaisumyynnistä suurille ja keskisuurille automaatio- ja elektroniikka-alalla toimiville OEM-asiakkaille.

Myyt korkealaatuisia ja huipputarkkoja tuotteita automatisoitujen järjestelmien ja koneiden tuotannon tarpeisiin. Ymmärrät asiakkaittesi toiminnan yksityiskohdat ja toimit ratkaisulähtöisenä asiantuntijana. HEIDENHAIN toimittaa tuotteita muun muassa automaatio- ja elektroniikkajärjestelmien sekä mittalaitteiden, pakkauskoneiden ja hissien valmistajille.

Vastaat uuden asiakaskannan kasvusta tekemällä aktiivista myyntityötä sekä huolehdit nykyisten asiakkuuksien ylläpidosta ja kehittämisestä. Tulet asioimaan suunnittelusta ja tuotannosta vastaavien henkilöiden sekä tuotteiden käyttäjien kanssa. Liikut aktiivisesti kentällä ja tapaat asiakkaita vähintään 3-4 päivänä viikossa. Lisäksi työaikasi kuluu tarjouksien laatimisen ja myynnin taustatyön parissa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta, ja kokemus automaation, mekatroniikan tai sähkötekniikan parista on eduksi. Kaupallinen ajattelutapa ja myynnillisyys on sinulle luontaista ja ammattimaisuus on toimintasi kulmakivi. Nautit asiakkaiden parissa työskentelystä ja kaupan tekemisestä. Kommunikoit vakuuttavasti ja luontevasti erilaisissa tilanteissa. Työskentelytapasi on systemaattinen, huolellinen ja pitkäjänteinen. Sinusta löytyy myös joustavuutta reagoida muuttuviin tilanteisiin asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Englannin kielen taitosi on sujuva ja käytät tottuneesti erilaisia tietojärjestelmiä. Olet valmis matkustamaan itsenäisesti ja aktiivisesti toimialueellasi Länsi-Suomessa Salosta Ouluun. Toimisto sijaitsee Vantaalla.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän vakaassa kansainvälisessä yrityksessä laadukkaiden tuotteiden parissa.

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si  2.12.2018 mennessä Personnelin sivuilla www.personnel.fi / Myynti-insinööri, HEIDENHAIN.

Lisätietoja tehtävästä antavat HEIDENHAINin myyntipäällikkö Petteri Parovuori p. 040-8488293 ja Personnel Groupin konsultti Heidi Tuomikorpi p. 043-824 3261.