(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Myynti-insinööriä

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseemme, joten hakuprosessi etenee yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Tehtävään valitulla henkilö pitää olla valmius työskennellä Alavudella vähintään muutama päivä viikossa, mutta mikäli näytöt osoittavat tuloksellisuutta, sekään ei ole välttämättömyys. Tehtävään valitun henkilön toimenkuvana on tarjouslaskentaa ja urakkaneuvotteluita, olemassa olevien asiakssuhteiden ylläpitoa ja uusasiakashankintaa sekä omien projektien eteenpäin viemistä yhteistyössä muun organisaation kanssa.

Tehtävien suorittaminen vaatii valitulta henkilöltä soveltuvan insinöörin, teknikon tai rakennusmestarin tutkintoa sekä itseohjautuvuutta tuloksen tekoon. Arvostamme henkilöä, joka on myynnistä innostunut ja tekee asiat huolella alusta loppuun saakka. Rakennusjärjestelmien tuntemus, tai erinomainen valmius omaksua tarvittavat tiedot, on välttämättömyys työssä menestymiseen. Alan laskentaohjelmistojen, esim. Pursocalin, Logikalin tai vastaavien, osaaminen on etusi. Mikäli sinulla on jo taustalla myyntikokemusta esim. rakennusliikkeille, ei ole pahitteeksi sekään.

Mikäli koet, että sinussa olisi potentiaalia, täytä hakemus heti osoitteessa www.smilepalvelut.fi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa,

Rami Korpi 050 443 1853

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.