(Poistunut julkaisusta)

MYYNTI-INSINÖÖRI
Klüber Lubrication

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Vastaat Klüber-voiteluaineiden ja palveluiden myynnistä nimetylle asiakaskunnallesi. Teet aktiivista myyntityötä ja luot uusia asiakkuuksia. Raportoit omasta myyntityöstäsi Suomen myyntipäällikölle. Tehtävä täytetään eläköitymisen vuoksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva mielellään tekninen koulutus ja kokemusta myyntitehtävistä. Teollisuuden tuntemus on tehtävässä eduksi. Olet toimintatyyliltäsi aktiivinen ja aloitteellinen. Kykenet suunnittelemaan ja toteuttamaan työsi itsenäisesti ja vastuullisesti. Käytät sujuvasti työssä tarvittavia tietojärjestelmiä. Työ edellyttää matkustamista Suomessa, joitakin kertoja vuodessa myös ulkomailla. Kansainvälinen toimintaympäristö edellyttää englannin kielen käytännön osaamista, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yhtiössä alansa huipputuotteiden parissa. Pääset Klüberin laajaan ja pitkäkestoiseen koulutusohjelmaan, jossa sinusta koulutetaan voitelutekniikan huippuosaaja. Toimipaikkasi voidaan sopia joustavasti asuinpaikkasi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 26.8.2018 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.