(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme Schneider Electricille vakituiseen työsuhteeseen sähköalan kokemuksella varustettua myynti-insinööriä Etelä-Suomen alueelle.

Myynti-insinöörinä vastaat Schneider Electricin tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista yhteistyökumppaneillemme, joita ovat muun muassa sähköurakoitsijat ja sähkötukkuliikkeet. Toimit aktiivisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja vastaat asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Toimipisteesi sijaitsee Espoossa, mutta työ edellyttää matkustamista vastuualueellasi.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta DI/insinööri sähkö- ja automaatiotekniikan parista tai kaupallisen alan tutkinnon
  • monipuolista sähkötarvikkeiden tuntemusta sekä kokemusta sähkötukkukaupasta, sähköurakoitsijoista    ja talotekniikan toimijoista.
  • oma-aloitteista työskentelyotetta sekä tuloshakuisuutta
  • kokonaisuuksien ja projektien hallintakykyä sekä suunnitelmallisuutta
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja erinomaisia neuvottelutaitoja
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • nykyaikaisten työvälineiden hallintaa (SAP, SalesForce)

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän, mukavassa ja asiantuntevassa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Sinulla on myös mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistasi asiantuntijaverkostossa sekä koulutuksin. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.8.2018. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa 15.-17.8. välillä Sales Director Jouni Kekäläinen 050 010 0973.