(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Jouka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Kasvu lähtee asiansa tuntevista ja aktiivisista myyjistä! Etsimmekin nyt

Myynti-Insinööriä

Vahvistamaan kotimaan venttiilimyyntiä.

Jouka Oy:n historia on pitkä ja vakaa ja monet asiakkaistamme ostavat ainutlaatuisia venttiiliratkaisujamme jo kolmannessa sukupolvessa. Me myös tiedämme, että tuotteillemme on paljon lisää kysyntää, kunhan ehtisimme vain myymään niitä.

Tehtäväsi on lisätä venttiiliemme myyntiä kotimaassa. Saamme jatkuvasti tarjouskyselyitä olemassa olevilta asiakkailta, jolloin olennaista on reagoida nopeasti kyselyihin. Et odota aggressiivisesti, että puhelin soi, vaan oma-aloitteisesti otat rohkeasti kontaktia uusiin tai olemassa oleviin asiakkaisiin. Sen jälkeen nappaat venttiilit salkkuun, otat auton alle ja menet paikan päälle tekemään kaupat.

Tehtävässä menestyminen vaatii seuraavia asioita:

  • Koulutus: Tekninen koulutus antaa pohjan ymmärtää, mitä venttiilit ovat. Vielä parempi on jos ymmärrät konepajoista, materiaali- ja/tai energiatekniikasta hieman perusteita enemmän.
  • Luonne: Työtä pelkäämätön ja myyntihenkinen kaveri, jolla tässä yhteydessä tarkoitetaan asiantuntevaa ja aktiivista henkilöä, joka huolehtii asiakkaasta loppuun asti. Hands-on asenne on välttämätön.
  • Kokemus: Teknisen (B-to-B) myynnin kokemus on suotavaa, jotta ymmärrät miten toimitaan esimerkiksi konepaja, paperi-, tai sellutehtaiden ympäristössä ja minkälaisia tarpeita prosessissa yleisesti on.
  • Matkustus: Alkuvaiheessa ajastasi kuluu hieman enemmän konttorilla, mutta myöhemmin matkustusvalmiutta tarvitaan etenkin kotimaassa. Oma auto on tehtävässä onnistumisen edellytys.
  • IT-taidot: Ruutuvihko on hyvä muistioille, mutta siitä eteenpäin sinun olisi hyvä hallita MS Officen työkalut ja peruskäyttö ERP/CRM-järjestelmistä.
  • Kielitaito: Englanti on hyvä sujua, ruotsi tai muut kielet ovat eduksi.

Mitä myynti-insinöörin paikka tarjoaa sinulle:

  • Olemme rakentamassa vahvaa kasvua ja sinulla on ainutlaatuinen paikka hypätä mukaan nuorekkaaseen porukkaan, jossa hyvälle kaverille löytyy varmasti vastuuta ja monipuolisia haasteita tulevaisuudessa.
  • Yrityksen toimintatavat ovat ketteriä ja joustavia, eikä turhiin byrokratiaprosesseihin kulu päätöksissä aikaa.
  • Yrityksellä on pitkä ja vakaa historia ja tuotteet vakiintuneita. Olemme myös tunnettu erittäin pitkistä työurista ja hyvästä maineesta työnantajana (Jouka Oy valittiin vuonna 2015 Pirkanmaan TOP 10 työnantajien joukkoon)

Lisätietoa tehtävästä antaa Jouka Oy:n varatoimitusjohtaja Teemu Vastamäki +358 40 518 8821

Soittoajat Teemulle ovat : 21.6. klo 10-12, 25.6. klo 13-15 ja 27.6. klo 13-15

Muina aikoina kyselyihin vastaa Personnelin konsultti Hannu Järvimäki +358503670862

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemuksesi sisään viipymättä.