(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

FläktGroup kasvaa – tule mukaan menestykseen! 

HALUATKO TEHDÄ MYYNTITYÖTÄ PARHAASSA SEURASSA?

Tiimimme tarvitsee vahvistusta ja paikka on varattu sinulle. Tehtäväsi on myydä ja markkinoida ilmankäsittelyratkaisuja asiakkaillemme, joita ovat mm. suunnittelijat, urakoitsijat, rakennusliikkeet sekä kiinteistöjen omistajat ja rakennuttajat. Osa tehtävistä on uusien asiakkaiden hankintaa ja uusien toimintamallien rakentamista. Osa työstä painottuu jo olemassa olevien asiakkuuksien hyvään hoitamiseen. Tiimisi ja työpöytäsi ovat Espoossa.

Odotamme sinulta halua tehdä myyntityötä hyvässä tiimissä alan johtavien ammattilaisten kanssa. Sinulla on muutaman vuoden kokemus teknisestä B2B-myynnistä tai asiakaspalveluhenkisistä suunnittelu/konsultointitehtävistä rakennus- tai ilmankäsittelyalalta. Sopiva koulutustausta on vaikkapa talotekniikka, esim. LVI-, kone-, energiatekniikka tai automaatio. Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet myyntihenkinen ja tuloshakuinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittyä ilmankäsittelyratkaisujen myynnin huippuammattilaiseksi. Arvostamme sähkö- ja automaatiojärjestelmien tuntemusta sekä kokemusta HVAC-projektien johtamisesta. Asiakaskeskeisyys on meille tärkeää, joten edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä havaita ja ymmärtää asiakkaan tarpeet.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävästä saat myyntijohtaja Hannu Rissaselta – lähetä viesti (SMS / WhatsApp) numeroon 040 868 3298, niin Hannu soittaa sinulle.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 1.7.2018 mennessä.