(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Innostutko uusien asiakassuhteiden luomisesta ja haluat kehittää syntyviä asiakkuuksia pitkäjänteisesti?

Etsimme VR Trackin kunnossapidon liiketoimintaan myynti-insinööriä toteuttamaan kasvustrategiaamme Etelä-Suomen alueella.

Tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta ja olet vahvasti mukana sähkö- ja automaatiokunnossapitopalveluiden myynnissä. Pääset ideoimaan ja vaikuttamaan palveluiden ja konseptien kehitykseen. Olet tiiviisti mukana yksikkömme kehityksessä ja tärkeässä roolissa tulevaisuuden tekijänämme.

Odotamme sinulta intohimoa asiakastyöhön, oma-aloitteisuutta, yrittäjähenkisyyttä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, ennakkoluuloton asenne ja energinen ote asiakasprojekteihin.

Sinulla on vähintään AMK-tason sähkö- tai automaatioalan koulutus ja B2B -myyntikokemusta tekniseltä alalta tai projektimyynnin parista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla. Töitä pääset tekemään huippuporukassa ja rennossa työympäristössä moderneissa työtiloissa uudessa pääkonttorissamme Isossa Pajassa Pasilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jani Hauskamaa (pe 11.5 klo 13-15 ja pe 18.5 klo 15-17), puh. 050 5762 134 tai jani.hauskamaa@vr.fi
 
Jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 23.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.