MYYNTI-INSINÖÖRI
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Etsimme joukkoomme MYYNTI-INSINÖÖRIÄ vastaamaan infrarakentamisen asiakkaistamme. Hoidat ja kehität olemassa olevia asiakkuuksia sekä kartoitat uusia infrarakennuskohteita, joissa Foamit -vaahtolasille löytyy käyttötarkoitus. Työssäsi keskustelet työmaapäälliköiden, -mestarien ja rakennussuunnittelijoiden kanssa. Toimipisteesi sijaitsee valintasi mukaan joko Jokioisella tai Helsingissä. Suurin osa asiakkaidemme kohteista sijaitsevat Etelä-Suomen alueella jossa sinäkin ajoittain tulet liikkumaan.

Sinä olet:

- koulutukseltasi rakennustekniikan insinööri (infrarakentaminen)
- osaat lukea rakennuspiirustuksia
- noin kolmen vuoden kokemus alalta
- aktiivinen
- sinulla on ajokortti ja käytössäsi oma auto

Olet mahdollisesti toiminut aikaisemmin teknisessä ratkaisumyynnissä tai suunnittelijana. Olet joka tapauksessa saanut jo kokemusta asiakkaiden kanssa toimimisesta.

Meiltä saat:

- perehdytyksen työhön
- esimiehen tuen
- toimit osana matalaa organisaatiota, jossa pääset vaikuttamaan merkityksellisesti työhösi
- työn joka kannustaa sinua kehittymään teknisenä osaajana
- pääset työskentelemään vahvan, arvostetun ja tunnetun tuotteen parissa


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 9.3.2018. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh 044 777 5107, iisu.viinikainen@hpheimo.fi.


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1103711
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki