(Poistunut julkaisusta)

MYYNTI-INSINÖÖRI
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Foamit on infrarakentamisessa jo menestykseksi muodostunut kevennystuote. Foamit on vaahtolasia, joka valmistetaan kierrätetystä lasijätteestä. Tuote on ympäristöystävällistä, kevyttä, kasaantuvaa ja kantavaa mahdollistaen eri rakenteiden keventämisen kustannustehokkaasti.

Etsimme joukkoomme MYYNTI-INSINÖÖRIÄ vastaamaan infrarakentamisen asiakkaistamme. Tehtävässäsi tulet vastaamaan Foamitin suurimmasta asiakassegmentistä eli infrarakennussektorin olemassa olevista asiakkuuksista. Lisäksi kartoitat uusia rakennuskohteita, joihin tarjoat Foamitia kevennysvaihtoehtona. Toimit myös tuotteen teknisenä asiantuntijana ja osallistut tuotteen ja markkinoinnin kehitystyöhön yhdessä esimiehesi kanssa. Toimipisteesi sijaitsee valintasi mukaan joko Jokioisilla tai Helsingissä. Suurin osa asiakkaidemme kohteista sijaitsevat Etelä-Suomen alueella jossa sinäkin ajoittain vierailet.

Työnantajasi tulee olemaan Foamitia tuottava Uusioaines Oy.

Sinä olet:

- koulutukseltasi voit olla esim. rakennustekniikan insinööri (infrarakentaminen) tai osoitat muutoin teknistä ymmärrystä infrarakentamisen osa-alueelta
- vastavalmistunut tai muutaman vuoden työkokemuksen omaava
- asiakaslähtöinen, mahdollisesti jo kerryttänyt kokemusta asiakastyöstä
- kehityshenkinen, niin itsesi kuin asiakkaille tarjoamamme ratkaisun osalta
- sinulla on ajokortti

Meiltä saat:

- perehdytyksen työhön
- esimiehen tuen
- toimit osana matalaa organisaatiota, jossa pääset vaikuttamaan merkityksellisesti työhösi
- työn joka kannustaa sinua kehittymään teknisenä osaajana
- pääset työskentelemään vahvan, arvostetun ja tunnetun tuotteen parissa


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 9.3.2018. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh 044 777 5107, iisu.viinikainen@hpheimo.fi.


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.