(Poistunut julkaisusta)

MYYNTI-INSINÖÖRI
Rollco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Työskentelet aktiivisesti kentällä ja hoidat sekä kehität olemassa olevia asiakkuuksia, ja kartoitat uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Toisinaan osallistut myös markkinointiin messu-edustuksien muodossa. Hallitset sujuvasti yhteistyön eri sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaitasi ovat  eri teollisuuden alat ja tuotteinasi toimivat koko tuoteportfoliomme. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereella, myyntialueesi on pääosin Länsirannikolla. 

Suhtaudut intohimoisesti myyntiin unohtamatta asiakkaalle tarjottavaa erittäin laadukasta palvelua. Sinulla on tekninen koulutustausta tai olet kasvanut työn opettamana teknisen myynnin osaajaksi. Olet aktiivinen, itsenäinen ja tuloshakuinen henkilö, joka määrätietoisuudellaan saa hyviä tuloksia aikaiseksi. Arvostamme näyttöjä tuloksekkaasta teknisen ratkaisumyynnin toteutuksesta. Kansainvälisenä organisaationa edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle dynaamisen työympäristön, vastuullisen tehtävänkuvan ja hyvät tuotteet. Saat mahdollisuuden työsuhdeautoon ja huolehdimme hyvinvoinnistasi esim. hyvien työterveyspalveluiden avulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa, konsultti Ari Ansiomäki, puh. 040 741 7780. Lähetäthän englanninkielisen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.02.2018 www.mercuriurval.fi viite FI-12164.