Myynti-insinööri, VR FleetCare, Etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021
Haemme VR FleetCarelle myynti-insinööriä. Tässä tehtävässä pääset mukaan vaikuttaman satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Myynti-insinöörin roolissa pääset loistamaan hyvillä neuvottelutaidoillasi sekä asiakaspalveluhenkisellä asenteellasi. Mikäli sinulla on kaupallinen tai teknillinen koulutustausta ja haluat päästä osaksi mahdollistamaan maailman vastuullisinta raideliikennettä, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
VR FleetCaren AssetCare-palvelut auttavat raidekaluston ja ratainfran omistajia, sekä tarjoavat raideoperaattoreille kustannustehokkaita huoltoratkaisuja. Palvelumyyjän tehtävässä vastuullesi kuuluu mm. AssetCare palveluiden myynti ja kehitys sekä nykyisten kunnossapitosopimusten lisämyynti. Tehtävä vaatii myös oma-aloitteisuutta sekä rohkeaa asennetta, sillä olet varmistamassa osaltasi tavoitteiden saavuttamisen. Teet työtä asiakastyytyväisyys edellä ja olet innokas oppimaan uutta sekä kehittämään omia taitojasi. Aiempi myyntikokemus sekä ymmärrys tekniikasta ovat tehtävässä eduksi.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät etätyö mahdollisuudella
* Ammattitaitoisten kollegoiden tuen

TYÖNKUVA

* Huoltoratkaisujen myynti ja kehitys
* Nykyisten kunnossapitosopimusten lisämyynti

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kaupallinen tai teknillinen koulutustausta
* Ymmärrystä tekniikan alasta
* Myyntihenkinen ote työhön sekä hyvät neuvottelutaidot
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Myyntikokemus kunnossapito- tai palvelusopimuksien parissa katsotaan eduksi

Etsimämme henkilö on:


* Kehittymishaluinen
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot omaava


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Etätyö /Pieksämäki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VR FleetCare on VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen, ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1 000 työntekijää, ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510407
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eri Paikkakunnat