(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri vedenpuhdistuksen pariin Ozonetechille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsimme nyt myynti-insinööriä Ozonetechille! Tässä on ideaalinen työmahdollisuus sinulle, joka haluat yhdistää teknilliset opintosi myyntitaitojesi kanssa. Haluatko olla mukana edesauttamassa huikeassa kasvussa olevan cleantech-alan yrityksen menestystä sekä kehittää omia taitoja matkan varrella? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista myynti-insinööriä Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Ozonetech Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Pääset tekemään vedenpuhdistukseen tarkoitettujen otsonointijärjestelmien B2B-myyntiä. Tämän kaltaiset tuotteet sopivat monen eri alan toimijalle, jonka vuoksi tulet hyödyntämään teknillistä osaamistasi jokapäiväisessä työssä. Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankintaa, tuote-esittelyä, konsultoivaa myyntiä ja lisämyyntiä sekä asiakkuushallintaa. Tulet tekemään läheisesti yhteistyötä Ruotsissa sijaitsevan pääkonttorin kanssa. Työ on itsenäistä, mutta myyntitiimin jäsenet tukevat toisiansa. Tulet myös saamaan tehtäviin kattavan perehdytyksen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuvan tekniikan alan (esim. kemian- tai ympäristötekniikan) koulutus. Sinulla on myös vähintään vuoden verran kokemusta tuloksellisesta B2B-myynnistä. Olet luontainen suhteiden rakentaja, ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin. Kykenet myös itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn. Kommunikoit hyvin sekä suomen että englannin kielellä. Sinulta löytyy myös B-ajokortti ja mielellään oma auto.

Hakijalta edellytetään


* Soveltuvaa tekniikan alan (esim. kemiantekniikka tai ympäristötekniikka) koulutusta
* Vähintään yhden vuoden kokemusta B2B-myynnistä
* Hyvää kirjallista sekä suullista suomen ja englannin kielen taitoa
* B-ajokortti (oma auto on plussa)
* Tuloksellista, rohkeaa ja itsenäistä työotetta
* Luontaista kykyä luoda suhteita


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Vantaa (liikkuvaa työtä)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.1.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Ozonetech on 90-luvulla perstettu ruotsalainen cleantech-alan yritys, joka kehittää, markkinoi sekä myy otsonigeneraattoreita ilman- ja vedenpuhdistukseen. Yrityksellä on Ruotsin lisäksi konttoreita Suomessa, Virossa ja Saksassa.