(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri. valmistava teollisuus
TT-Gaskets Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Vahvistamme kotimaan myyntiorganisaatiotamme ja meillä on nyt haussa teknisestä myynnistä kokemusta omaava MYYNTI-INSINÖÖRI, valmistava teollisuus

Tulet työskentelemään aktiivisesti kotimaan teknisen myynnin, erityisesti valmistavaan teollisuuteen suuntautuen. Työsi painopiste on olemassa olevien asiakkuuksien kautta tehtävässä myynnissä, mutta tärkeä ja luontainen osa työtäsi on myös uusasiakashankinta. Työsi on ennen kaikkea ratkaisumyyntiä asiakasyritysten tiivistämisen haasteisiin liittyen, sisältäen asiakastapaamisia, tarjouslaskentaa, teknistä konsultaatiota ja asiakaskoulutuksia.

Päätuotteitasi ovat mm. tasotiivisteet, sovitelevyt, eristeet sekä laserleikkeet. Tuoteratkaisujen ohella myynnissä korostuvat entistä enemmän erilaiset palvelukokonaisuudet ja älykkäät ratkaisut (IOT). Kauppojen koko vaihtelee yksittäisistä pienkaupoista mittaviin vuosisopimuksiin. Meillä on tarjota sinulle menestyksen tueksi niin huipputuotteet ja palvelut kuin osaavat ammattilaisetkin. Myyntialueenasi on koko Suomi. Myynnin onnistuminen varmistetaan riittävällä määrällä asiakaskohtaamisia ja vuorovaikutusta, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja -halukkuutta. Osan asiakkaistamme tavoitat Pirkanmaalta ns. työpäivän aikana. Kauempana olevat asiakkaat tavataan tyypillisesti hyvin suunnitelluilla myyntikiertueilla.

Toivomme sinulla olevan tekninen koulutustausta tai kokemuksen kautta muodostunut kyky ymmärtää teollisuuden toimintaympäristöjä ja tarpeita teknisistä lähtökohdista. Koulutamme ja perehdytämme sinut kyllä tiivistämisen haasteisiin, mutta edellytämme sinulta valmiuksia ja kykyä tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä. Sinulla on kyky verkottua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. Ymmärrät ja tunnet asiakkaiden erilaiset hankinta- ja päätöksentekoprosessit sekä osaat toimia kussakin vaiheessa optimaalisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Henkilönä olet vastuunkantaja, joka hakee aktiivisesti tulosta - samalla ymmärtäen positiivisen palveluasenteen ja asiakastyytyväisyyden olevan luontainen osa sitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, esiintymiskykyä, halua oppia jatkuvasti uutta ja saatat asiat myös loppuun asti yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen roolin, jossa pääset johtamaan omaa työtäsi ja toteuttaman itseäsi merkityksellisessä tehtävässä. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus tarjota rohkeasti uusia ideoita ja kehittyä myyntiorganisaatiomme sekä yrityksemme muutoksen mukana. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi!

Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Lehtinen numerossa 050 562 0924 tai petri.lehtinen@tt-gaskets.fi. Paras aika tavoittaa ma ja pe klo 15-17. Lue meistä lisää ja katso myös yritysvideomme www.tt-gaskets.fi