(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri/ tekninen myyjä
Saint-Gobain Abrasives

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Kasvamme vauhdilla ja haemme kokenutta ja tuloshakuista

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ/ TEKNISTÄ MYYJÄÄ

vastaamaan Abrasivesin myynnistä sovitulla alueella Etelä-Suomessa.

KESKEISIMMÄT TYÖTEHTÄVÄSI

 Päätoimenkuvasi on tuloksellinen myynti teollisuudelle ja yhteistyökumppaneillemme. Kehität alueellasi teollisuuden sekä rakennusteollisuuden myyntikanavia. Osaamisesi mukaan voit myös osallistua automaalaamoiden jakelukanavien kehitykseen. Olet päivittäin yhteydessä asiakaspalveluumme, asiakkaisiimme sekä tehtaisiimme Euroopassa. Tavoitteenasi on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita kehittämällä ja syventämällä asiakkuuksia. Toimit jälleenmyyjien teknisenä tukena sekä annat heille tuotekoulutusta. Vastaat myös jälleenmyyjien loppuasiakasaktiviteeteista sekä avustat yhteisasiakaskäynneillä. Myyntialueesi on Helsinki – Lahti – Imatra – Mikkeli-linjan sisäpuolella. Rakennusteollisuuden myyntialue voi olla myös laajempi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Odotamme hakijoilta kokemusta teknisestä myynnistä teollisuudelle, rakennusteollisuudelle ja/ tai automaalamoille. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, palvelualttiutta ja tuloksellisuutta. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaprosesseja sekä teollista toimintaympäristöä. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten edellytämme hyvää englannin kielen taitoa. Sinulla tulee myös olla näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Työtehtävä edellyttää aktiivista matkustamista omalla myyntialueella.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä, hyvät urakehitysmahdollisuudet sekä vakaan työympäristön ammattilaisten parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Timo Sutinen p. 0400 535 984.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.6.2018 mennessä osoitteeseen timo.sutinen [at] saint-gobain.com. Merkitse sähköpostiin otsikoksi Myynti-insinööri / tekninen myyjä. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.