(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri tehoelektroniikka-liiketoimintayksikköön / UTU Oy, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

 
100-vuotias UTU-konserni kasvaa voimakkaasti. Olemme vahvasti mukana sähkö- ja automaatioalojen kehityksessä yhä tärkeämmäksi osaksi koko infrastruktuuriamme. Tutkimme avoimin silmin tulevaisuuden mahdollisuuksia yhdessä kansainvälisten päämiestemme kanssa. Valmistamme puistomuuntamoita, sähkökeskuksia ja -kojeistoja sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, kiinteistöautomaatiojärjestelmiä sekä automaatiotuotteita. Asiakkaitamme ovat teollisuus, sähkötukkuliikkeet, sähkönjakeluyhtiöt, urakoitsijat ja OEM-valmistajat. Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa, ja myyntikonttoreita on ympäri Suomen. Tytäryhtiömme toimivat Virossa, Latviassa ja Liettuassa, ja yhteensä palveluksessamme on 150 henkilöä. Vuosi 2017 oli meille voimakas uudistumisen ja kasvun vuosi, UTU-konsernin liikevaihto nousi 34 miljoonaan euroon.

Haemme kasvavaan Tehoelektroniikka-liiketoimintayksikköömme Vantaan toimipisteeseen

Myynti-insinööriä

Pienen tiimin kasvaessa myyntipäällikkö tarvitsee kollegaksi sinua, itsenäisesti työskentelevää teknisen myynnin osaajaa. Tehtävässä toimit tehoelektroniikan tuotteiden (UPS laitteet, akustot ja huollot) parissa. Vastaat osaltasi paitsi tuotteiden myynnistä myös teknisestä tuesta, tarjouspyyntöjen käsittelystä ja projektiseurannasta, hyvän asiakasyhteistyön varmistamiseksi.

Toivomme, että sinulla on:

  • tehtävään soveltuvaa teknistä taustaa ja ymmärrystä myyntityön vaatimuksista
  • kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta ja projektien hoidosta; tämä katsotaan ehdottomaksi eduksi
  • kokemusta ERP-järjestelmien ja keskeisten Microsoft Office -ohjelmistojen käytöstä
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • ennakkoluulottomuutta, periksiantamattomuutta sekä hyviä viestintätaitoja kestävien ja hyvien asiakassuhteiden luomiseksi ja ylläpitämiseksi
  • hyvää omaksumiskykyä ja aloitteellisuutta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan konttorillamme, ja tehtävä vaatii säännöllistä matkustamista Suomessa, yhteensä noin 60–100 päivää vuodessa. Rooli pitää sisällään sekä uusasiakashankintaa että jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitamista.

Tarjottavaa tehtävänkuvaa kehitetään ja räätälöidään osaamisen ja vahvuusalueiden selkeytymisen myötä.

Tulethan mukaan alan osaajiin kuuluvaan kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antavat liiketoimintajohtaja Yrjö Vasenius puh. 050 542 0118, tavoitettavissa 6.11. klo 9–11 ja 16.11. klo 9–11, ja MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686, tavoitettavissa 9.11. klo 10–14 ja 14.11. klo 8–12. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta viimeistään 18.11.2018 mennessä.