(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri / Tecalemit Flow, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018


Tecalemit Flow on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys. Tuoteohjelmamme käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, räjähdyksen suojauksen, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan. Näiden tuotealueiden yhdistämisellä voimme tarjota asiakkaillemme entistä suurempia kokonaisuuksia ja täten toimia kokonaisvaltaisena toimittajana ja yhteistyökumppanina. Toimintaamme kuuluu myynnin ja markkinoinnin lisäksi tekninen palvelu, joka vastaa laitteiden käyttöönotosta, koulutuksesta, asennuksista ja huollosta.

Toimimme tällä hetkellä 41 ammattilaisen voimin Oulussa, Turussa, Kokkolassa ja pääkonttorissamme Vantaalla. 

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme nyt Oulun toimipisteeseen sinua, aktiivinen

Myynti-insinööri

Vastuullasi on prosessiventtiilien ja -pumppujen kokonaisvastuullinen myynti olemassa oleville, sekä uusille asiakkaille Pohjois-Suomen alueella. Asiakaskuntamme koostuu Suomen prosessiteollisuuden eri aloista. Tuotteet myydään suoraan käyttäjille, OEM-asiakkaille sekä insinööri- ja suunnittelutoimistoille. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden sekä logistiikan ja huollon kanssa.

Arvostamme, että sinulla on kokemusta myynnistä ja/tai prosessiteollisuudesta. Olet myyntihenkinen ja itseohjautuva persoona ja viihdyt työn parissa matkustaen. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta. Nautit asiakastyöskentelystä, työskentelytyylisi on aktiivinen ja innostunut. Olet valmis kehittämään itseäsi myynnin tehtävissä, sekä pystyt hyödyntämään tietotekniikkaa työssäsi. Kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän vakavaraisessa yrityksessä ja alan johtavien laitevalmistajien kanssa. Olet osana ammattitaitoista henkilökuntaa, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi.

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Marcus Finne puh. 044 700 6754 ja MPS-konsultti Riikka Vaaraniemi puh. 020 746 9431. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 23.9.2018 mennessä hakupainikkeen kautta.