Myynti-insinööri, Tanreco Oy, Riihimäki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021
Tarjolla näköalapaikka Suomen vientiteollisuuteen! Pienen yrityksen kehitysmahdollisuudet kansainvälisten verkostojen parissa, alan suurimmat suomalaiset asiakkaat, teknisesti laadukkaat tuotteet sekä sitoutuneet kollegat. Tätä kaikkea on Tanreco Oy, joka haluaa SINUT myynti-insinöörikseen! Olet koulutukseltasi kone- tai automaatiotekniikan insinööri, palat halusta tehdä myyntityötä ja kehittää sekä omaa osaamistasi että yrityksen liiketoimintaa. Olet kiinnostunut tekniikasta, hyvä rakentamaan suhteita ja pärjäät työssä myös englanniksi. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tehtävässä vastaat nykyisten asiakkuuksien kehittämisestä sekä rakennat uusia asiakassuhteita yhdessä myyntitiimin kanssa. Asiakaskuntasi koostuu pääsääntöisesti konepaja- ja valmistavan teollisuuden yrityksistä. Työ on projektiluonteista myyntiä, joten työpäivät vaihtelevat paljon. Työpäivä koostuu projektien hoitamisesta, yhteydenpidosta asiakkaisiin ja kansainvälisiin päämiehiin Euroopassa, ongelmanratkaisusta ja tilausten hoitamisesta. Työ sisältää tyypillisesti myös matkustamista Euroopan sisällä asiakastapaamisten, koulutusten sekä messujen merkeissä useampia kertoja vuodessa.

Tarjoamme


* monipuoliset työtehtävät kasvavassa yrityksessä
* kannustava yhteistyö sitoutuneessa tiimissä
* hyvät kehitys- ja etenemismahdollisuudet
* tilaisuus kehittää kansainvälisiä verkostoja
* mahdollisuus vaikuttaa yrityksen ja liiketoiminnan kehitykseen
* näköalapaikka suomalaiseen vientiteollisuuteen

TYÖNKUVA

* Olemassaolevien asiakkuuksien kehittäminen ja heille myyminen
* Uusien asiakassuhteiden luominen yhdessä myyntitiimin kanssa
* Asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen ja ratkaisun tarjoaminen
* Yhteydenpito päämiehiin
* Liikematkustus tarvittaessa esim. asiakastapaamisiin, messuille tai koulutuksiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tekninen koulutus: Kone- tai automaatioinsinööri
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Aito halu tehdä myyntityötä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Matkustusvalmius sekä kotimaassa että ulkomaille
* B-ajokortti
* MS Office -taidot


Aikaisempi kokemus myyntityöstä tai asiakastyöstä katsotaan eduksi.

Hakemamme henkilö osaa rakentaa suhteita, on liiketoimintalähtöinen sekä tuloshakuinen. Lisäksi hän viihtyy pienessä yrityksessä, on kiinnostunut tekniikasta ja on kehittämishaluinen. "Can-do" asenne ja toimeen tarttuva työote ovat tärkeitä!

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: vakituinen työsuhde
* Sijainti: Riihimäki. Mahdollisuus etätyöhön perehdytyksen jälkeen sopimuksen mukaan.


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Tanreco Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tanreco Oy on Riihimäellä toimiva konepajateollisuuden asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella, toimialanaan teknisten tuotteiden maahantuonti, myynti, laitteiden suunnittelu ja valmistus sekä kunnossapito. Tanreco tuo maahan huipputuotteita kappalekiinnitykseen, työstöön ja merkintään ja lisäksi heiltä löytyvät myös laadukkaat kunnossapidon laitteet sekä tekniset nesteet teollisuuden tarpeisiin. Tanrecon päämiehiä ovat alan kärjet, mm. Römheld GmbH, Erwin Halder KG, Hilma Römheld GmbH, Hermann BANTLEON GmbH (osa AVIA -konsernia) ja SIC - Marking. Tanreco tarjoaa asiakkailleen myös suunnitteluapua toimittamiensa komponenttien käytössä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498744
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki