(Poistunut julkaisusta)

MYYNTI-INSINÖÖRI, Pohjolan Design-Talo Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017
Haemme nyt kasvavaan aluerakentamisen liiketoimintaamme

Myynti-insinööriä

Tehtävänäsi myynti-insinöörinä on toimia monipuolisissa tehtävissä myynnin tukemisessa ja tekemisessä. Toimit keskeisessä roolissa aluerakennushankkeiden ja rakennusliikeasiakkaiden talonrakennushankkeen suunnittelussa ja valmistelussa yhteistyössä hankekehitystiimin kanssa. Tehtäväsi on valmistella hanketta koskevat tiedot selkeäksi paketiksi yrityksen sisäisiä ohjeistuksia ja prosesseja hyödyntäen. Vastaat projektin aikataulutuksesta, työmaadokumentaatiosta sekä kustannushallinnasta niin yrityksen sisällä kuin alihankkijoidenkin kanssa. Ymmärrät myös suunnittelunojauksen merkityksen ja osaat ohjata tuotetta asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi.


Edellytämme sinulta

- AMK-insinöörikoulutusta / vastaavaa teknistä koulutusta tai vahvaa soveltuvaa
- Kokemusta talonrakennusalan tehtävistä ja ymmärrystä rakennushankkeiden aikatauluttamisesta ja budjetoinnista sekä alan koulutusta.
- Tärkein valttikorttisi on kuitenkin pilke silmäkulmassa ja energinen asenne työntekoon! Et pelkää haasteita ja kilpailuhenkinen työilmapiiri ajaa sinua kohti vieläkin parempia tuloksia.


Tarjoamme sinulle

Työskentelet yrityksessä osana tiimiä, jossa saat tukea reipashenkisiltä ja asiantuntevilta kollegoilta. Design-Talo on aktiivisesti kehittyvä yritys, joka tarjoaa tehtävässä myös erinomaiset kasvu- ja etenemismahdollisuudet.

Design-Talon toimipiste sijaitsee Vantaalla ja työskentelet pääasiassa Uudenmaan alueella. Työ edellyttää lisäksi matkustusvalmiutta ympäri Suomea ja oman auton käyttömahdollisuutta.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPoint rekrytoinnin kanssa. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 28.2.2017 mennessä osoitteeseen www.staffpoint.fi hakuun " MYYNTI-INSINÖÖRI". Lisätietoa tehtävästä antaa StaffPoint asiakkuuspäällikkö Markus Leinonen numerosta 0400 924638.


Lisätietoja

Markus Leinonen
Asiakkuuspäällikkö
Puh. 0400 924 638
S-posti: markus.leinonen@staffpoint.fi

Staffpoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki

www.staffpoint.fi