Myynti-insinööri, Oy Samson AB, Länsi-Suomi
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2021
Oletko vastavalmistunut sähkö- ja automaatioalan insinööri/diplomi-insinööri ja etsit seuraavaa askelta urallasi myynnin parista? Etsimme nyt Oy SAMSON Ab:lle Myynti-insinööriä ratkaisumyynnin pariin. SAMSON on maailmanlaajuinen johtava, teollisiin prosesseihin säätöventtiilien ja tarvikkeiden valmistaja. Tehtävässä pääset työskentelemään suurien teollisuuden asiakkaiden parissa ja kehittymään teknisen myynnin ammattilaiseksi. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myynnin parista, vaan tässä tehtävässä menestymisen kannalta tärkeämpää on aktiivinen ja itsenäinen asenne sekä kova motivaatio myyntityötä kohtaan! Lue lisää alta ja hae pian, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden kanssa!
KUVAUS
Työpäiväsi Myynti-insinöörinä koostuvat Samsonin palveluratkaisuiden ja asiakastyön parissa. Vastaat työtehtävissäsi asiakassuhteista, myynnin edistämisestä tietojen ylläpitämisestä CRM-järjestelmässä sekä lisäksi oman työsi proaktiivisesta johtamisesta. Kuulut osaksi pientä myyntitiimiä, jossa tukenasi ovat osaavat myyjät.

Tarjoamme

· Vakituisen tehtävän vakaassa yrityksessä

· Perehdytyksen ja tiimin tuen tehtävässä menestymiseen

· Kehittymismahdollisuuksia, sekä vapautta kehittää työkuvaasi
TYÖNKUVA
Myynti-insinöörinä työskentelet jo olemassa olevien asiakkuuksien parissa ja teet aktiivisesti työtä myös uusasiakashankinnan saralla. Asiakkaat ovat teollisuuden alan yrityksiä Länsi-Suomen alueella.

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin, asiakastapaamiset, tarjoussopimusten tekeminen sekä raportointi. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja varmistat, että he saavat parasta mahdollista palvelua
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Odotamme sinulta innostusta oppia kehittyvän alan parissa, sekä kehittyä asiantuntijaksi teollisuuden ratkaisumyynnin parissa.

· Soveltuva tutkinto (esim. automaatio-, sähkö-, prosessitekniikan insinööri)

· Sujuva suomen ja englannin kielen taito

· MS Office-taidot

· B-ajokortti

Eduksi katsotaan myös aiempi tausta myynnin parista, ruotsin kielen taito sekä mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Työntekijänä olet:

· Rohkea

· Itsenäinen ja oma-aloitteinen

· Yhteistyökykyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava

· Nopea oppimaan uutta

Muuta tietoa


* Aloitus: Lokakuussa, sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Esimerkiksi Tampere, Turku, Pori tai pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Samson Samson Ag avasi vuonna 1979 oman tytäryhtiön Suomessa hoitamaan tuottteiden myyntiä ja varastointa. Oy Samson Ab perustettiin Helsinkiin ja on toiminut menestyksekkäästi Suomessa jo yli 30 vuoden ajan. Henkilökuntaa Samson Oy:llä on 8, joista kuusi toimii Vantaan toimipisteessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1490073
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere