Myynti-insinööri, Oy Mekanex AB
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Mekanex on agentuuriliike, jonka liikevaihto on yli 5 miljoonaa euroa, ja joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Yritys on Pohjoismaiden johtavia teollisuuden mekaanisten ja sähkömekaanisten komponenttien toimittajia. Asiakkaina ovat yritykset, jotka kehittävät ja valmistavat teollisuusautomaatiojärjestelmiä. Konsernissa työskentelee yhteensä 20 työntekijää.

Etsimme Lohjalle kasvavaan toimintaamme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

mekaanisten komponenttien myyntiin vakituiseen työsuhteeseen.

Olet asiantuntijaorganisaatiossa tärkeä linkki vastaten työsssäsi asiakassuhteiden luomisesta, ylläpidosta ja suunnitelmallisesta kehittämisestä. Autat asiakkaiden suunnittelijoita heidän teknisten ongelmiensa ratkaisemisessa ja tarjoat heille soveltuvia tuotteita Mekanexin laajasta tuotevalikoimasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa insinöörin tai koneteknikon koulutusta ja työkokemusta myynnistä. Omaat teollisuustekniikan tuntemusta ja hallitset esimerkiksi tekniset mitoitus- ja elinikälaskelmat.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä luoda pitkiä asiakassuhteita. Olet persoonana ulospäinsuuntautunut ja yhteistyötaitoinen. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, ja osaat hahmottaa olennaisen ja työskennellä tehokkaalla otteella. Toivomme sinulla olevan myös halua kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn sosiaalisessa ja tiiviissä työyhteisössä. Saat työssäsi mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi konetekniikasta ja kehittyä asiakkaan ongelmien ratkaisujen kautta asiantuntijana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi 15.6.2021 mennessä osoitteessa www.experis.fi Voit tutustua myös Mekanexin kotisivuihin www.mekanex.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Soininen p. 040-193 6742

tai sähköpostitse laura.soininen@manpowergroup.fi .

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462371
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pia Igoni
  • Puhelin: 020 1700 100
  • Sijainti: Lohja, Uusimaa