(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri - Orimattila
Posicraft Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020
Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakasyrityksellemme Posicraft Oy:lle myynti-insinööriä. Työsuhde on vakituinen ja aloitus tehtävässä on sovittavissa. 

Myynti-insinöörinä tulet vastaamaan robotti- ja automaatiolaitteiden myynnistä sekä automaatioprojektien läpiviennistä kokonaisuudessaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Tehtäviisi kuuluvat mm:
  • robottien ja niiden oheislaitteiden sekä ohjelmistojen myynti 
  • uusasiakashankinta ja myyntityö valtakunnallisesti 
  • tarvittaessa laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönotto ja koulutus
  • tarvittaessa laite- ja ohjelmistotuki 
  • alan messuilla edustus, sekä Suomessa että Euroopassa 

Työtehtävän luonne on hyvinkin liikkuvaa, matkustusta koko Suomessa. Englanninkielentaito on välttämätön menestyäksesi tehtävässä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Odotamme sinulla olevan aiempaa työkokemusta myynnistä sekä robotiikan ja teollisuusautomaation tehtävistä. Olet ulospäinsuuntautunut, tulostavoitteinen tekijä, joka on kiinnostunut robotiikasta sekä automaatiolaitteista. Asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisu- sekä päättelykyky. Työ vaatii matkustusvalmiutta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan työn mielenkiintoisella ja kokoajan erittäin nopeasti kehittyvällä alalla. Toimisto sijaitsee Päijät-Hämeen alueella, mutta sinun työsi on hyvin liikkuvaa ja työt on mahdollisuus hoitaa etätyönä, joten fyysistä läsnäoloa toimistolla ei välttämättä vaadita.  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa aikavälillä 13.7.-31.7.2020 Eilakaislalta Markku Soppi, puh. 0400 270 943 sekä sähköpostilla markku.soppi@eilakaisla.fi  

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.8.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi