(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri, Orbion Consulting Oy
Orbion Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haemme Orbion Consulting Oy:lle myynti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen verkkoratkaisujen myyntiin. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla, mutta työssäsi käyt myös asiakaskäynneillä eteläisen Suomen kasvukeskuksissa.

Myynti-insinöörinä kontaktoit ja tapaat asiakkaita, jonka lisäksi aktiivisesti analysoit markkinatietoa ja etsit uusia asiakkuuksia. Asiakkaat ovat kiinteistöjen omistajia, rakennusliikkeitä ja kuntien edustajia. Tässä tehtävässä on hyötyä teknisestä asiantuntemuksesta ja ymmärryksestä rakennusten televerkoista ja asuinalueiden valokuitukaapeliverkoista. Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta esimerkiksi rakennusalan, telealan, sähköalan tai automaatioalan puolelta.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulisi olla asiakassuuntautunut ja myynnillinen henkilö, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelet pienessä tiimissä, jossa yhteistyö on tiivistä. Tämä mahdollistaa joustavan työnkuvan, sillä voitte työkavereiden kanssa jakaa vastuita sujuvasti yhteistyötä tehden. Huomaathan, että tehtävään ei ole erityisiä kielitaitovaatimuksia suomen kielen lisäksi. Toki englannin ja ruotsin kielten taitamisesta on hyötyä.

Tarjoamme nyt todella hyvän mahdollisuuden esimerkiksi nuorelle, myynnistä kiinnostuneelle insinöörille. Pääset tekemään työtä tiiviissä työyhteisössä, jossa saat tukea ja sparrausta muilta tiimiläisiltäsi.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätietoa tarvittaessa saat Barona Engineering'ilta Kristiina Vormalalta (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin kello 13-14.