(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri - Lahti, Jyväskylä, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Turku, Tampere, Helsinki, Hämeenlinna
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018
Posicraft Oy on Universal Robots yhteistyörobottien, sähköisten Robotiq tarttujien, anturien ja 2D konenäköjärjestelmän, Pick-it 3D konenäköjärjestelmän, OptoForce antureiden, ArtiMinds RPS ohjelmistojen sekä MiR mobiilirobottien valtuutettu maahantuoja. Toimitamme yhdessä yhteistyökumppanien kanssa räätälöityjä ratkaisuja robotisoituun kappaleenkäsittelyyn, asennettuna, käyttöönotettuna ja koulutettuna.  
Etsimme asiakasyrityksellemme Posicraft Oy myynti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Myynti-insinööri tulee vastaamaan robotti- ja automaatiolaitteiden myynnistä sekä automaatioprojektien läpiviennistä kokonaisuudessaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.
Odotamme sinulla olevan aiempaa työkokemusta myynnistä sekä robotiikan ja teollisuusautomaation tehtävistä. Olet ulospäinsuuntautunut, tulostavoitteinen tekijä joka on kiinnostunut robotiikasta sekä automaatiolaitteista. Asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisu- sekä päättelykyky. Työ vaatii matkustusvalmiutta.

Tehtäviisi kuuluvat

  • robottien ja niiden oheislaitteiden sekä ohjelmistojen myynti
  • uusasiakashankinta ja myyntityö valtakunnallisesti
  • tarvittaessa laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönotto ja koulutus
  • tarvittaessa laite- ja ohjelmistotuki
  • alan messuilla edustus, sekä Suomessa että Euroopassa
Työtehtävän luonne on hyvinkin liikkuvaa, matkustusta koko Suomessa. Ulkomaiset päämiehet, joten englanninkielentaito on välttämätön menestyäksesi tehtävässä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn mielenkiintoisella alalla. Toimisto sijaitsee Orimattilassa, mutta sinun työsi on hyvin liikkuvaa ja työt on mahdollisuus hoitaa etätyönä, joten fyysistä läsnäoloa Orimattilassa ei vaadita. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073 ajalla 10.4. klo 13-14 ja 18.4. klo 10-11 välisenä aikana sekä sähköpostilla pirita.haapanen@eilakaisla.fi 

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.4.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.