(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri konepajateollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Suorarekrytointina haemme myynti-insinööriä asiakkaallamme konepajateollisuuteen. Myyntityö on itsenäistä ja vastuullista b2b-myyntiä, jossa vaaditaan työntekijältä pitkäjänteistä ja tuloshakuista otetta. Aiempi työkokemus konepajateollisuudesta on edellytyksenä tehtävässä menestymiseen. Soveltuva koulutus voi olla esim. koneinsinöörin tutkinto, englannin kielen taito on työssä välttämätön.  

Myynti-insinöörin työssä tulet olemaan numero yksi asiakkaiden ongelmien ratkaisussa. Toimit joustavasti ja itsenäisesti sekä liikut intensiivisesti asiakasrajapinnassa. Motivoidut haastavasta työstä ja haluat ymmärtää konepajateollisuuden asiakkaiden toimintaa ja olla mukana ratkaisemassa heidän ongelmiaan. Myyntialueena on koko Suomi, joten viihdyt tien päällä ja asiakastapaamisissa. Työtehtävät voit hoitaa lähtökohtaisesti omalta paikkakunnaltasi. Voit käyttää työssä liikkumiseen omaa autoa tai käyttöetuautoa. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa hyvistä tuloksista myös palkitaan. Organisaatio koostuu asiantuntijoista, jotka arvostavat luotettavuutta, avoimuutta ja työhyvinvointia. Osaamisesi tukena on loistavat työkaverit, joiden kanssa pääset kehittämään yrityksen toimintaa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta. 

Kiinnostuitko? Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Osoita kiinnostuksesi lähettämällä hakemus s-postilla jonna.kanerva@workpower.fi tai www.workpower.fi/tyopaikat/tyopaikat/myynti-insinoori-konepajateollisuuteen/31?a_id=15375124. Hakuprosessissa voidaan käyttää myös videohaastatteluja, josta tulee linkki s-postiisi haun edetessä. 


Kyselyihin vastaa HR-koordinaattori Jonna Kanerva, p. 045 139 7492 tai Lasse Lehtinen, p. 040 676 2121. 
 
Avainsanat: myynti, myynti-insinööri, pitkäaikainen, kokopäivätyö,  
kiinteä palkka, provisio, liikkuva työ, b2b, rekrytointi