(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri, kokoaikainen, AxFlow Oy, Tampere
AxFlow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Onko sinulla tekninen koulutustausta ja omaatko myynnillisen asenteen? Kuvailisitko itseäsi itseohjautuvaksi ja tavoitteelliseksi? Haluatko työskennellä alansa johtavan laitetoimittajan riveissä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Myynti-insinööri!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, AxFlow Oy:lle, Myynti-insinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

Myynti-insinöörinä olet auttamassa asiakkaita arvioimaan sekä löytämään ratkaisuja prosessiteollisuuden laitteistotarpeisiin. Esittelet asiakkaille tuotteiden ja palveluiden teknisiä ratkaisuja. Aluevastuunasi on Länsi-Suomi. Tulet olemaan tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin kanssa laitevalinnoissa, hinnoittelussa ja mitoituksessa. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen alan ammattilaisilta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta itsenäisen työn suorittamiseen. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy tekninen koulutus sekä halu tehdä myyntiä ja kehittyä siinä.

AxFlow on Euroopan johtava prosessiteollisuuden laitetoimittaja. Edustukseemme kuuluu maailman johtavia syrjäytys-, keskipako-, ja tyhjöpumppu, sekoitin sekä matalapainekompressorien valmistajia. Vastaamme tuotteiden myynnistä, huollosta ja varaosista. Olemme toimittaneet pumppuja suomalaisen teollisuuden prosesseihin jo yli 50 vuoden ajan. Tuomme merkittävää lisäarvoa tuotevalikoimalla, järjestelmäsuunnittelulla sekä paikallisella palvelulla. Laajasta pumppuvalikoimastamme löydämme aina teknisesti sopivimman ja kustannustehokkaan vaihtoehdon lähes kaikkiin teollisuuden käyttökohteisiin. AxFlow Oy on paikallinen maayhtiö ja osa AxFlow groupia sekä Axel Johnson International –konsernia. Henkilöstömäärämme Suomessa on 22 ja toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kotkassa. Yrityksen arvot *Making things happen* Teemme aloitteen, ajamme asioita eteenpäin ja toimitamme lupauksemme. *Good to work with* Koska ihmiset ovat tärkeitä; ihmissuhteet ja kunnioitus. *Far-sighted* Katsomme pitkällä aikavälillä ja suosimme kestävää vaihtoehtoa. Lisätietoja yrityksestä: www.axflow.fi

Pääasialliset tehtävät
 • Hyvien asiakassuhteiden ylläpitäminen
 • Asiakkaiden ja insinöörien kanssa laitteistotarpeiden arviointi sekä tuotteiden ja palveluiden ratkaisujen tekninen esittely
 • Yhteistyö myyntitiimin kanssa laitevalinnoissa, hinnoittelussa ja mitoituksessa  

Odotamme sinulta
 • Teknistä koulutusta (AMK/DI)
 • Hyviä sosiaalisia taitoja
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • Omaa autoa

Tarjoamme sinulle (mahdollisuuden)
 • Vakaan ja pitkäaikaisen perheomistajataustaisen työnantajan
 • Mielenkiintoiset ja palkitsevat työtehtävät alan johtavassa pumpputalossa
 • Asiantuntevan työyhteisön ja viihtyisän toimiston Tampereen keskustassa
 • Kattavan perehdytyksen ja vahvan tukitiimin
 • Hyvän asiakaskunnan

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 08.12.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.