(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri kansainväliseen ohjelmistomyyntiin
Delfoi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme robottien etäohjelmointi- ja simulointisovellusten myynti-insinööriä kansainväliseen myyntityöhön etenkin saksankielisille alueille Euroopassa. 

Edellytykset hakijalta

Tulevalta asiantuntijamyyjältä edellytämme hyvää teollisuusrobotiikan osaamista. Eduksesi lasketaan robotiikan prosessien, kuten kaarihitsaus, tuntemus. Työnkuvaan kuuluvat sekä ohjelmistomyynti loppuasiakkaille että kansainvälisen jälleenmyyntiverkostomme laajentaminen ja kumppaniemme myynnillinen tukeminen. Koulutamme sinut hyväksi ohjelmiston käyttäjäksi, jotta voit demonstroida sovelluksia messutapahtumissa ja päivittäisessä myyntityössäsi. Käytämme Visual Components'in ohjelmistoalustaa, joten aikaisempi kokemus Visual Components’in ohjelmistoista tai muista robottisimulointisovelluksista, kuten DELMIA tai SIEMENS on merkittävä etu. Yleisesti 3D-mallinnuksen ja robottisimuloinnin kokemuksella on painoarvoa.

Sinulla on itsenäinen työote. Sosiaalisesti olet avoin ja työmoraalisi on korkea. Esiintyminen luontevasti on osa persoonaasi. Työ on kansainvälistä, joten matkustaminen kuuluu työnkuvaan. Hyvä käytännön englannin kielitaito, niin puhuttu kuin kirjallinen, on ehdoton edellytys. Saksan kielen osaaminen katsotaan merkittäväksi eduksesi, sillä saksankieliset maat (DACH: Saksa, Itävalta ja Sveitsi) ovat suuri ja kasvava myyntialueemme.

Tarjoamme

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja palkan sekä pysyvän työsuhteen. Työnkuva on erittäin mielenkiintoinen saadessasi toimia alan johtavan osaajayrityksen palveluksessa kansainvälisten asiakasyritysten kanssa sekä yhteistyössä robotiikan järjestelmätoimittajien ja jälleenmyyntikumppaneiden kanssa.

Työn aloitusajankohta

Työsuhde voi alkaa syyskuun 2019 alusta tai ajankohtana, joka sopii sinulle parhaiten.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen: rekry@delfoi.com viimeistään 28.06. 2019 mennessä. Tiedusteluihin paikasta vastaa Heikki Aalto: email: heikki.aalto@delfoi.com, puh: +358 500 506816.