(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri, Hermetel Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019
Asiakkaamme Hermetel Oy etsii Orimattilan toimipisteeseensä myynti-insinööriä. HermetelOy onkylmäalanyritys,jokatuottaahyvineristettyjäjahygienisiäkylmä- japakastetiloja,puhdastilojasekävarastoja, joten tarjolla on erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen tuotevalikoima!
KUVAUS
Myynti-insinöörinä tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointia, tarjouspyyntöihin reagointia, asiakassuhteiden ylläpitoa sekä erilaisten tarjousten tekemistä ja myyntineuvotteluita. Asiakkaitasi on eri toimialoilta mm. sairaala- ja teknologia-alalta, joten näiden alojen tuntemuksesta on sinulle varmasti apua tässä tehtävässä. Tekstin ja erilaisten kuvien lukutaito on tärkeää sillä osa tarjouksista tehdään erilaisten kaavioiden pohjalta.

Tarjoamme


* Hyvät etätyömahdollisuudet
* Mielenkiintoisen toimialan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön
* Kokeneen ja osaavan tiimin sinun urakehityksesi tukemiseksi

TYÖNKUVA

* Myyntineuvottelut
* Tarjouspyyntöihin reagointia
* Asiakassuhteiden ylläpitoa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ymmärrys kaupallisesta ja teknisestä alasta on tässä tehtävässä tärkeää. Myyntihenkisyys yhdistettynä tekniseen ymmärrykseen on erityisen toivottavaa. Kaupallisen- tai teknisen alan opinnot ovat tässä tehtävässä yksi vaatimuksista. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tärkeä ominaisuus hyvien sosiaalisten taitojen lisäksi. Aiempaa työ- ja opiskelutaustaasi tärkeämpää tässä tehtävässä on aito halu ja valmiudet menestyä!

Etsimämme henkilö on:


* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
* Rohkea
* Tuloshakuinen


Tekninen koulutustausta, sekä sairaala- tai leikkaussaliteollisuuden tunteminen on tehtävässä etu. Aiempi työkokemus myynnistä tai relevantilta tekniseltä alalta katsotaan eduksi ruotsin kielen osaamisen ohella.

Muuta tietoa


* Aloitus: Elo- syyskuussa 2019
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Orimattila


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lisätietoa asiakasyrityksemme tarjoamista tuotteistaan löydät täältä: Hermetel Oy