(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri Helsinkiin
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Oletko myynnistä kiinnostunut insinööri hyvillä valmiuksilla oppia uutta? Etsimme asiakasyrityksellemme Helsinkiin tietoliikenteen ratkaisujen myyntiin reipasta ja sosiaalista henkilöä. Tehtävänäsi on tavoittaa uusia asiakkuuksia markkinatietoa analysoimalla, jonka lisäksi olet asiakkaisiin yhteydessä sekä käyt heitä tapaamassa. Työsuhde on vakituinen.

Jos sinulla on ymmärrystä tai kokemusta esimerkiksi talotekniikan, tietoliikennealan tai radioverkkojen kanssa toimimisesta ja olet nopea oppimaan uutta, voit olla etsimämme henkilö. Teknisestä koulutustaustasta on hyötyä tuotteiden myynnissä, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on, että omaat myynnillisen asenteen, jonka lisäksi olet luonteva asiakkaiden kanssa keskustelessa sekä heitä tavatessa. Asiakkuudet ovat lähinnä kotimaisia, joten erinomainen suomen kielen osaaminen on tehtävässä menestymiselle suotavaa.

Jos koet olevasi myynnillinen ja asiakassuuntautunut henkilö, jonka lisäksi omaat teknisen osaamistaustan, tartu tilaisuuteen rohkeasti. Tarjolla on hyvä ponnistuslauta haastaviinkin myyntitehtäviin ja uralla etenemiseen. Matala organisaatiorakenne mahdollistaa avoimen ja kodikkaan työympäristön ja -ilmapiirin, jossa pääset tutustumaan ja ottamaan oppia hyvin eritaustaisilta myynnin- ja teknisenalan osaamisen omaavilta henkilöiltä. Jos sinulle jäi jotain kysyttävää, ota yhteyttä Barona Karoliina Krögeriin (050 5151857).