(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019
Etsimme nyt myynti-insinööriä asiakasyrityksellemm Espooseen! Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai jo hetken aikaa työelämässä ollut tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkistä ja oppimishaluista asennetta työntekoon sekä teknistä ymmärrystä. Mikäli kansainvälisessä ympäristössä ja asiakasrajapinnassa työskentely kiinnostaa, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista myynti-insinööriä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana asiakasyrityksemme jälkimarkkinointitiimiä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tarjousten ja tilausten käsittelyä, toimitusketjujen hallintaa, toimitusaikojen seurantaa, sekä dokumentointia.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:


* Tilausten käsittely ja syöttäminen järjestelmään
* Toimitusketjujen hallinta ja toimitusaikojen seuranta
* Dokumentointi


Tässä tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten tuotteiden parissa osana globaalia yritystä, joka tarjoaa työntekijöilleen erinomaisia kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutustausta ja opintojen kautta kerrytettyä teknistä ymmärrystä. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myynnistä, esimerkiksi osa-aikatöiden tai kesätöiden kautta. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkistä ja oppimishaluista asennetta sekä kykyä eri työtehtävien priorisointiin. Tämän lisäksi sinulla on perusosaaminen MS Officen ohjelmista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään sopiva teknillinen koulutustausta (AMK/DI)
* Asiakaspalveluhenkinen ja oppimishaluinen asenne työntekoon
* Perusosaaminen MS Officen ohjelmista
* Kykyä työtehtävien priorisointiin ja organisointiin
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta teknisten tuotteiden parista ja kokemusta SAP järjestelmän käytöstä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Espoo

Julkaisupäivämäärä: 4.10.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen krn01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme toimittaa tuotteita teollisuuden prosessien pariin. Heidän toimintaansa Espoossa sisältyy esimerkiksi tuotteiden ja brändin hallintaa, tuotekehitystä ja optimointia, tuotemyyntiä sekä jälkimarkkinointia. Yrityksen toimipiste sijaitsee Espoon Karamalmilla erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.