(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri, Espoo
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Oletko kiinnostunut työskentelystä pitkäikäisten investointien parissa mm. vesi-, energia-, ja teollisuuslaitosten kanssa.

Me tarjoamme sinulle, teollisuusautomaation osaajalle, mahdollisuuden tehdä töitä arvostettujen tuotteidemme parissa MYYNTI-INSINÖÖRIN tehtävässä.

Meillä pääset keskittymään aktiiviseen ja pitkäjänteiseen asiakasyhteistyöhön. Etsit toimivia ratkaisuja prosessiautomaation tarpeisiin niin suomessa sijaitseville teollisuuslaitoksille, kuin venttiili ja kattilateollisuuden vientiprojekteillekin toimien osana ammattitaitoista myyntitiimiämme.

Teknisen asiantuntemuksen lisäksi asiakkaiden parissa työskentely on avainasemassa työssäsi - tässä sinua auttaa ratkaisumme, joille on suuren asennuskannan myötä kehittynyt hyvä ja ovia avaava maine asiakaskentässä.

Uusienkin asiakkuuksien ja palvelutuotteiden markkinoinnin suhteen töitä riittää - joskus myös Etelä-Suomen ulkopuolella. AUMA konsernin vahva tuotekehitys, IoT ja pilvipalvelut tarkoittavat myös sitä, että voimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme ajan hermoilla olevia toimilaiteratkaisuja.

Töitä tehdään vuoroin toimistolla, vuoroin asiakkaan luona. Välillä kuunnellaan ja keskustellaan, välillä myydään ja välillä kehitetään toimintaa. Vastuullamme on Suomen lisäksi myös AUMA konsernin Baltian maayhtiöiden tukeminen.

Sinulla ei tarvitse olla teknisen tietotaidon lisäksi välttämättä vankkaa kokemusta vastaavasta myyntityöstä, sillä tarjoamme apua uuden oppimiseen.

Tehtävässä aloittava henkilö

- on todennäköisesti elektroniikka-, sähkö- tai automaationtekniikan insinööri / DI:n tai omaa tarpeeksi vastaavaa kokemusta
- on käytännönläheinen henkilö, joka viihtyy yhtälailla laitoksella tuotteidemme kuin toimistolla tietokoneen parissa
- Pystyy kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä

Pitkäjänteisestä tekemisestämme kertoo se, että olemme valmiita käyttämään riittävästi aikaa huolelliseen perehdytykseen ja varmistamme, että tunnet asiakkaamme ja tekniset ratkaisumme ennen kuin edellytämme sinulta asiakastyön tekemistä itsenäisesti.

Tarjoamme tietotaitoa vastaavan palkan ja kilpailukykyiset edut. Neuvotellaan näistä sitten viimeisessä vaiheessa.

Hae tehtävää rekrytointikumppanimme sivujen www.experis.fi kautta painamalla Hae-painiketta. Viimeinen hakupäivä on 5.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680, heli.villa@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.