(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri, Espoo
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa yrityksessä, joka on selkeästi alansa markkinajohtaja?

Haemme nyt MYYNTI-INSINÖÖRIÄ ratkaisumyynnillisiin tehtäviin.

Tehtävässäsi tulet työskentelemään Auman myyntitiimissä Espoon toimipisteessä vastaten asiakassuhteista ja niiden kehittämisestä. Toimit edustamiemme tuotteiden asiantuntijana käyden aktiivisesti tapaamassa sekä uusia että jo olemassa olevia asiakkaitamme. Asiakastyö on sinulle tärkeää - luot pitkäaikaisia asiakassuhteita ja koulutat asiakkaitasi tuotteiden käyttöön asiakasyrityksissämme. Kuuntelet asiakkaitamme ja autat heitä löytämään oikeanlaiset ratkaisut eri tilanteisiin.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat myös konsultointi, tekninen asiantuntijatyö, sopimusneuvottelut ja tarjousten tekeminen. Teet aktiivisesti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Sinulta löytyy myyntihenkisyyttä ja taitoa ja halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi automaatiotekniikan, elektroniikan tai sähkötekniikan insinööri. Merkittävänä etuna katsotaan kokemus alalta.

Olet työskentelytyyliltäsi aktiivinen, ongelmanratkaisutaitoinen ja pitkäjänteinen. Sinulla on hyvät viestinnälliset taidot ja pystyt työskentelemään tarvittaessa myös englanniksi

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän alansa huippuyrityksessä
  • mahdollisuuden edustaa tunnettuja, laadukkaita ja arvostettuja tuotteitamme
  • perehdytyksen tuotteisiimme hoidamme yhteistyössä päämiehemme kanssa
  • menestyvän ja vakavaraisen, kansainvälisen työnantajan
  • mukavan ja osaavan työyhteisön, joka puhaltaa tavoitteellisesti yhteen hiileen
  • kilpailukykyisen palkan ja kattavat henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää sivujen www.experis.fi kautta painamalla Hae-painiketta. Viimeinen hakupäivä on 6.9.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680, heli.villa@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.