(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri ANDRITZ Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 200. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 
Työn kuvaus:
Etsimme Myynti-insinööriä asiakkaamme ANDRITZ Oy:n Fiber Technologies -divisioonan Fiberline -tuoteryhmään toimimaan kuitulinjan tarjouksien teknisten määrittelyjen asiantuntijana. Toimipaikkasi on joku ANDRITZ Oy:n Suomen toimipisteistä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti.
 
Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa,
- tuntemusta kuitulinjan tai sellutehtaan prosesseista ja laitteista,
- proaktiivista, joustavaa, tavoitteellista sekä yhteistyökykyistä asennetta,
- englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Tehtävässä pääset vastaamaan tarjottavien kokonaisuuksien teknisten dokumenttien valmistelusta sekä tarjouksien kustannusestimoinnista. Lisäksi pääset osallistumaan myös esimerkiksi myyntineuvotteluihin. Etsimme henkilöä, jolla on kiinnostusta myös mahdollisuuksien mukaan osallistua tarjousprosessien kehittämiseen.
 
Tarjoamme Sinulle:
Tässä tehtävässä pääset näkemään monipuolisesti alansa johtavan kansainvälisen yrityksen toimintaa. Tarjolla on vastuullinen ja monipuolinen tehtävä, jossa pääset kehittymään alan huippuosaajaksi asiantuntevien kollegoiden avustuksella.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Haethan tehtävää viimeistään 11.11.2018 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Muistathan liittää CV:si ja palkkatoiveesi hakemukseen.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-14 Adeccolta Senior HR Consultant Pietari Salmi, 0408204007 tai pietari.salmi@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Myynti-insinööri


Sijainti:  LAPPEENRANTA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka