(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri / Andritz Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019


ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 300. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

ANDRITZ Oy vahvistaa nyt kehittyvää A-recovery+ -tuotealuetta uusilla rekrytoinneilla. A-Recovery+ -tuotealue keskittyy sellutehtaan sivuvirtoihin, ja sen ensimmäisiä tuotteita ovat metanolin puhdistus, rikkihapon valmistus hajukaasuista sekä ligniinin talteenotto. Haemme Recovery and Power Divisioonaan sinua, teknologiasta kiinnostunut ja kehittymishaluinen

Myynti-insinööri

Voit olla jo kokenut osaaja tai työelämässä ensimmäisiä kannuksia hakeva henkilö. Meille tärkeää on halusi työskennellä uusien teknologioiden parissa ja yhteistyössä asiakkaidemme ja meidän osaavan joukkueemme kanssa.

Toimenkuvaasi kuuluvat asiakastehtaille tehtävät prosessikartoitukset, ratkaisujen suunnittelu ja myyntiprojektien toteutus yhteistyössä myyntipäällikön sekä myyntitiimin kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla

  • soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus, esim. energia, kemia, prosessi tai puunjalostus
  • sellutehdasprossien, laitteiden ja ohjausjärjestelmien perusteiden tuntemus käytännön tehdastyön kautta, voit myös omata vaihtoehtoisesti kokemusta kemianteollisuuden ja petrokemianteollisuuden tuotantoympäristöistä
  • kyky työskennellä itsenäisesti ja vastuuntuntoisesti
  • tiimityöskentelytaidot
  • ratkaisuhakuinen asenne ja kyky omaksua uutta tietoa
  • sujuva englannin kielen taito.

Toimipaikkana on Andritzin toimisto Helsingissä ja tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista.

Työnantajana ANDRITZ Oy tarjoaa sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi alansa johtavassa globaalisti toimivassa teknologiayrityksessä. ANDRITZilla pääset työskentelemään toisiaan tukevien kollegoiden kanssa, hyvässä yhteishengessä. Ota suunta kohti oman menestystarinasi rakentamista ja liity joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Satu Lannetta, puh. 020 746 9484. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 11.12.2019 mennessä.