(Poistunut julkaisusta)

Myynti-ihminen, Tampere tai Helsinki
Integrata Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020
Integrata Oy
Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Meillä ei muutenkaan keskitietä kuljeta. Vaikka tapana on käyttää näissä tavan työpaikkailmoituksissa inan verran integratalaista vitsihuumoria, olemme vakavasti otettava asiantuntijaorganisaatio, joka haluaa myydä kokonaisvaltaista HR-osaamistaan auttaakseen asiakkaita. Tähän tehtävään tarvitsemme nyt sinua, sinä senkin myyjämyyjämyyjä!


Mikä homma? 

Helpompaa on kai kertoa, mitä emme etsi: vasta-alkajaa.

Kiikarissa on kokenut ja innostunut ihminen, näköisemme myynnin osaaja – integratalainen. Juot aamuteesi tujauksella tavoitteellista tuloskipinää. Puhut päättäjää. Tulet verkostoinesi varmoin ottein varmistamaan kasvuamme. Sillä siitähän myyntityössä on kuitenkin kyse.

Kiintopisteesi on uusasiakasmyynnissä. Tehtäviisi kuuluu käytännön myyntityö: vakuuttaminen, naulaaminen, viilaaminen, tarjousten työstäminen, sopimusten säätäminen.

Tiedät, miten puhelimen soittosovellus toimii. Ja uskallat myös käyttää sitä! Päässäsi jyskyttää kova halu klousata. Kun kuulet sanan ’kylmäsoitto’, pääsi pysyy kokemuksesta huolimatta (tai juuri sen vuoksi) kylmänä. Enimmäkseen saat soittaa kyllä suutasi esitellessäsi palveluitamme potentiaalisille asiakkaille. 

Vaikka etsimmekin myyjäksi myyjämyyjämyyjää, joka myy myymistään, ovat arjen myyntiaktivismi, aito ajatustyö sekä modernit tavat tehdä tiimityötä tämän työn keskiössä. Tulet myynti- ja markkinointitiimimme täysivaltaiseksi (mutta et välttämättä -päiseksi) jäseneksi.

Tehtävä edellyttää silloin tällöin myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Takataskussasi tuot taloon:

  • evidenssiä asiantuntijaorganisaation myynnin kasvattamisesta
  • oivalluksia onnistuneesta asiantuntijamyynnistä HR- ja talousjohdolle
  • luontaista lahjakkuutta laittaa oma persoona peliin
  • ahnautta asiakkuudenhallinnan ja myynnin digitalisaatioon sekä
  • markkinoinnin automaatioon
  • kykyä kartoittaa asiakkaan haaste – ja ratkaista se nostamalla asiakas keskiöön.

Hyötyä hommassa on luonnollisesti CRM-osaamisesta. Ehkäpä Hubspot on sun soft spot. Englannin kielen taidostakin on etua.

Emme pane pahaksemme myöskään vihkiytyneisyyttä sosiaaliseen myyntiin. Tarkoittaa käytännössä kykyä kailottaa HR:n hiekkalaatikolta kuulumisia somessa – omalla nimellä ja naamalla, integratalaisena.


Millaista merkitystä saat meiltä?

Integrata on kolmella paikkakunnalla – Tampereella, Helsingissä ja Porissa – yksi 100:n ihmisen tiimi, jonka työtila on Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Yhteisölliset toimipisteemme sijaitsevat kaupunkikeskustoissa.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit). Integratalaisena pääset tekemään koko toimialan tulevaisuuteen tähtääviä tekoja:

Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli räjäytämme paperit pöydiltä ja teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Jotta jokainen voisi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi tiimiläisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Myös asiakas on yksi meistä.

Meillä ei myöskään ole ollenkaan esihenkilöitä (ent. esimies). Eikä johtokaan lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tässähän tätä huttua. Siis juttua. Lukaisethan vielä nämäkin:

  • Integrata Manifesto – tapa toimia
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme panneet paukkuja

Etsitkö tylsää työpaikkaa? Jatka etsintöjä. Näin haet integratalaiseksi:

Jos tutustuttuasi Jakamossamme ajatuksiimme sekä somekanavissamme yrityskulttuuriimme, olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 21.9.2020 klo 23:59 mennessä.

Keskustelut käynnistyvät, kun hakemuksia alkaa sataa. Päätökset tehdään sutjakkaasti soveltuvuusarvioinnin jälkeen. Toiveissa on startti vielä vuonna kakskytkakskyt. Palkkapussin startista ei mennä ikinä takuuseen…

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo vuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita. Vaikka se onkin vähän lyhyempi sana.

Lisätiedot tehtävästä antaa Veli-Ville Kasurinen, veli-ville.kasurinen@integrata.fi, 050 354 1960. Silloin, kun hänelle sopii.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin milloin vain vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484. Jos puolestasi puhut mieluummin koneille, voit kysyä meiltä mitä tahansa tästä työpaikasta myös WhatsAppissa, 050 531 8580.

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

 

Hae tehtävään tästä.