(Poistunut julkaisusta)

Myynti- / hallintoassistentti
Rex Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Työskentelet osana myyntitiimiä ja päävastuualueenasi on asiakaspalvelun hoito, tilausten vastaanotto, käsittely ja toiminnanohjausjärjestelmään vieminen. Olet yrityksemme ääni ja käyntikortti päivittäisissä asioissa asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan. Toimit kiertävien myyjiemme tukena toimistolta käsin. Mahdollisuutenasi on ottaa vastuuta myös päivittäisistä reskontraan liittyvistä tehtävistä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme aikaisempaa kokemusta myyntiassistenttina tai vastaavassa työssä toimimisesta. Olet järjestelmällinen, myyntihenkinen ja haluat viedä asiat loppuun. Hyödynnät hyvin työssäsi tietoteknisiä ratkaisuja, haluat kehittää toimintaamme omalta osaltasi ja kannat vastuun tehtävistäsi.

Työssä menestyminen edellyttää nopeaa oppimiskykyä, tarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta.

Edellytyksenä on kaupallinen koulutus tai vastaava opittu ammattitaito sekä sujuva ruotsin ja englannin suullinen ja kirjallinen taito.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja itsenäisen kokopäivätyön ammattilaiselle, jolle itsensä johtaminen on synnynnäistä. Saat koulutuksen tuotteisiimme ja mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua yrityksen kasvaessa. Palkitsemme aina henkilökuntaamme onnistumisista ja pidämme huolen, että myös palkkasi vastaa saavutuksiasi. Meillä pääset osaksi huikeaa pohjoismaista tiimiämme, johon kuuluu ihmisiä niin Suomesta, Virosta, Ruotsista kuin Norjastakin.

Hakemus

Lähetä meille hakemuksesi, josta ilmenee aikaisemmat työsuhteesi, koulutuksesi ja kielitaitosi. Tuo hakemuksessa esiin saavutuksesi aiemmista työtehtävistäsi, tulevaisuuden tavoitteesi sekä palkkatoiveesi. Voit halutessasi myös kuvailla itseäsi ja toimintatapojasi niin työssä kuin vapaa-ajalla.