(Poistunut julkaisusta)

Myynti-/asiakkuuspäällikkö, StaffPoint Oy, Oulu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018
Haemme MEille myynti-/asiakkuuspäällikköä vahvistamaan tiimiämme. Tehtävässäsi vastaat osaltasi StaffPointin uusasiakashankinnasta toimisto- ja ICT-toimialoilla sekä nimettyjen asiakkuuksien hoidosta. Olet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä myynti -ja asiakkuushankintastrategiaa yhdessä ammattitaitoisten ja innostavien kollegoiden kanssa. Tehtävässäsi vastaat Toimialajohtajalle.


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta alueen liike-elämän tuntemusta, btob kokemusta ja intohimoa uusasiakashankintaan ja asiakkuuksien hoitoon sekä selkeää näyttöä myynnin kasvattamisesta. Ymmärrät myös valtakunnallisen organisaation tärkeyden ja omaat kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa, olet oma-aloitteinen ja aikaansaava myyjä. Aikaisempi henkilöstöpalvelualan kokemus katsotaan eduksi. Englannin kielitaitosi on sujuva suullisesti ja kirjallisesti. Työkielesi on suomi.
Tehtävässä vaaditaan matkustusvalmiutta Oulun ja Lapin talousalueella.

Luonteeltasi olet pelkäämätön, nälkäinen, sujuvasanainen ja sosiaalinen vastuunkantaja joka ei pelkää myynnin tuomia haasteita vaan kokee ne mahdollisuuksiksi.


Tarjoamme sinulle

StaffPoint tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, vastuullisen aseman, kilpailukykyisen palkan ja reilun palkkarakenteen jatkuvasti kasvavan, alan menestyjän palveluksessa. Työajat -ja paikka on joustavia. Näköalapaikka jota on harvoin tarjolla.


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta 20.8.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa toimialajohtaja Minna Arneal puh: 040 3566 135.


Lisätietoja

Minna Arneal
Toimialajohtaja, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
0207206602
minna.arneal@staffpoint.fi