(Poistunut julkaisusta)

Myynnistä syttyvä Account Manager Nostemedialle
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020
Nostemedia on vahvassa kasvussa oleva digitaalista markkinointia tarjoava yritys, joka haluaa auttaa yrityksiä tekemään omaa markkinointiansa vastuullisesti, vaikuttavasti ja menestyksekkäästi. Nostemedia tarjoaa yrityksille vaikuttavia mainosmahdollisuuksia yli 80 kumppanimediassaan. Nostemedia on perustettu v. 2014 ja siellä työskentelee n.15 myynnin ammattilaista. Organisaatio on matala ja turha pönöttäminen ei kuulu Nostemedian kulttuuriin. Työtä tehdään rennolla ja tuloshakuisella otteella, aidosti välittäen <3<br />
Onko myyntityö sinun juttusi? Oletko uranälkäinen? Kaipaatko uusia haasteita? Jos näin, lue ihmeessä eteenpäin!

Etsimme nyt Nostemedialle

ACCOUNT MANAGERIA

uusasiakashankintaan ja olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen.

Sinulla on jo jonkun verran kokemusta B2B-myynnistä, olet kiinnostunut media-alasta ja digitaalisesta markkinoinnista. Olet positiivisella tavalla ropelipää, joka syttyy asiakkaan auttamisesta.
Olet päättäväinen, myyntinälkäinen ja supliikki, mutta ymmärrät, miksi ihmisellä on kaksi korvaa ja vain yksi suu.
Puhut sujuvasti suomea sekä englantia ja tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Eduksesi on aiempi kokemus media-alan tai myynnin ja markkinoinnin parista, mutta asenteesi ratkaisee.

Toimipisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja liikut työssäsi paljon, pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. On mahdollista, että joskus pääset käväisemään kauempanakin. Sinulla on B-ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.
Puhelin on hyvä kaverisi ja et pelkää lähestyä ihmisiä. Olet taitava verkostoituja, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat käyttää pelisilmää haastavissakin tilanteissa.

Nostemedia tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, kattavat henkilöstöedut, kiinteän pohjapalkan sekä provision, ilman kattoa. Saat työhösi ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin tuen ja nykyaikaiset työvälineet.

Kiinnostuitko? Älä turhaan aikaile hakemuksesi kanssa vaan ilmianna itsesi välittömästi. Käynnistämme haastattelut jo hakuprosessin aikana, joten kuulemme sinusta mielellämme pian. Toivomuslistamme voi näyttää pitkältä, mutta rohkeus on ominaisuus, mitä arvostamme. Vaikka listamme kaikki ruksit eivät täyttyisikään, älä lannistu vaan myy itsesi meille. Lisätietoja sinulle antaa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777 966, katriina.rantanen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Toimimme Nostemedian yhteistyökumppanina tässä rekrytoinnissa ja tehtävässä tulet työllistymään suoraan Nostemedian omaan organisaatioon.