Myynninpäällikkö
Stark Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Vahva myynninpäällikkö - tule tekemään huipputuloksia STARK Jyväskylään

Stark Jyväskylä hakee myynninpäällikköä!  Myynninpäällikkönä vastaat Jyväskylän yksikön myynnin kehityksestä ja tuloksesta. Paneudut meille tärkeiden asiakkaiden liiketoimintaan ja haet aktiivisesti uusia.  Osana keskeiseen rooliisi Stark Jyväskylän yksikössä kuuluu asiakkaiden hankkiminen ja asiakassuhteiden hoito.

Rakennusala muuttuu ja kehittyy, jolloin myös asiakkaidemme tarpeet muuttuvat. Uskallat haastaa vanhat tottumukset ja sinulla on vahva halu rakentaa uutta. Haluat pysyä kärryillä toimialasta ja tunnet Jyväskylän markkina-alueen. Sinulla on kokemusta asiakassuhteiden luomisesta ja kehittämisestä. Ymmärrät yrittäjyyden arkea ja toimintaympäristöä. Liiketoiminta- ja asiakaslähtöisen ajattelutavan kautta pyrit ongelmasta ratkaisuun ja viet asiat hyvässä yhteistyössä sidosryhmien kanssa loppuun.

Työtäsi tukemassa on vahva brändi ja konsepti. Sinulla on aktiivinen esimies ja ympärilläsi yrityspalvelumyyjien tiimi, jonka positiivisena ja innostavana esimiehenä toimit.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen vahvojen, rakentajille sopivien tuotevalikoimien, tuotteiden ja ratkaisuiden avulla. Tehtäväsi on innostava ja vaihteleva, saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä myös itse. Saat avuksesi vahvan puu- ja rakennustarvikkeiden tuotevalikoiman sekä palvelut, joista löytyvät rakentajien tarpeisiin sopivat ratkaisut.


Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Sami Vehmanen, puh. 0400 660 067 tai email sami.vehmanen@stark-suomi.fi

Olemme jatkaneet hakuaikaa. Hae tehtävää 15.12.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1315761
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Kaupan ala, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa: aluejohtaja Sami Vehmanen, puh. 0400 660 067 tai email sami.vehmanen@stark-suomi.fi