(Poistunut julkaisusta)

Myynninpäällikkö STARK Lahti Laune ja Mukkula
Stark Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Töihin STARK Lahti - rakenna tulevaisuuttasi

Haemme Lahden STARK yksiköihin myynninpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Myynninpäällikkönä vastaat Lahden Launeen ja Mukkulan yksiköiden myynnin kehityksestä ja tuloksesta. Paneudut meille tärkeiden asiakkaiden liiketoimintaan ja haet aktiivisesti uusia.

Osana keskeiseen rooliisi kuuluu asiakkaiden hankkiminen ja asiakassuhteiden hoito.

Rakennusala muuttuu ja kehittyy, jolloin myös asiakkaidemme tarpeet muuttuvat. Uskallat haastaa vanhat tottumukset ja sinulla on vahva halu rakentaa uutta. Haluat pysyä kärryillä toimialasta ja tunnet Päijät-Hämeen markkina-alueen. Sinulla on kokemusta asiakassuhteiden luomisesta ja kehittämisestä. Ymmärrät yrittäjyyden arkea ja toimintaympäristöä.

Liiketoiminta- ja asiakaslähtöisen ajattelutavan kautta pyrit ongelmasta ratkaisuun ja viet asiat hyvässä yhteistyössä sidosryhmien kanssa loppuun.

Työtäsi tukemassa on vahva brändi ja konsepti. Sinulla on aktiivinen esimies ja ympärilläsi yrityspalvelumyyjien tiimi, jonka positiivisena ja innostavana esimiehenä toimit.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen vahvojen, rakentajille sopivien tuotevalikoimien, tuotteiden ja ratkaisuiden avulla. Tehtäväsi on innostava ja vaihteleva, saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä myös itse. Saat avuksesi vahvan puu- ja rakennustarvikkeiden tuotevalikoiman sekä palvelut, joista löytyvät rakentajien tarpeisiin sopivat ratkaisut.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Arto Rinne puh.044 475 3211 tai email arto.rinne@stark-suomi.fi

Hae tehtävää 4.10.2020 mennessä.