(Poistunut julkaisusta)

Myynninedistäjä
Hartwall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

MYYNNINEDISTÄJÄ

Vahvistamme nyt kauppakanavamme kenttämyyntiä pääkaupunkiseudulla innokkaalla tulevaisuuden tekijällä. Myynninedistäjä toimii tärkeässä roolissa kentällä vastaten Hartwallin tuotteiden näkyvyydestä ja houkuttelevuudesta nimettyjen päivittäistavarakauppojen osalta.

TULEVAT TEHTÄVÄSI HARTWALLILLA

Myynninedistäjän tehtävässä pääset kehittämään myyntiä yhdessä omien asiakkaittesi kanssa. Päivittäiseen työsi kuuluu mm. hyvien asiakassuhteiden ylläpito, laadukas tuotteiden esillepano, tilausmäärien optimointi,  myyntitilastojen seuranta ja analysointi sekä niiden pohjalta tehtävien toimenpiteiden suunnittelu yhdessä asiakkaiden kanssa.
Pääset vaikuttamaan siihen, miten upeat brändimme näkyvät kuluttajille päivittäistavarakaupoissa ja suunnittelemaan yhdessä asiakkaiden kanssa virkistäviä myynninedistämisen toimia.

Tukenasi on energinen ja hyvällä yhteishengellä varustettu myyntitiimi ja raportoit tehtävässäsi aluemyyntipäällikölle.

MINKÄLAISTA TYYPPIÄ ETSIMME

Etsimme myyntityöstä innostunutta ja motivoitunutta osaajaa – ja sellaisten kanssa myös pääset työskentelemään. Me arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja toivomme että työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, energinen ja aikaansaava.

Myynninedustajan työ on välillä hektistä ja nopeasti muuttuvaa, ja työssä vaaditaan kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakkaiden tarpeisiin säilyttäen samalla positiivisen vireen ja tinkimättömän palveluasenteen. 

Me etsimme ensisijaisesti oikeaa asennetta ja kykyä, mutta seuraavat asiat ovat tärkeitä valintapäätöstä tehdessä:

  • Olet suorittanut tehtävään soveltuvan AMK-tutkinnon (esim. restonomi, tradenomi)
  • Katsomme eduksi aiemmat näytöt tuloksellisesta myyntityöstä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on aito kiinnostus myyntityötä ja juoma-alaa kohtaan 
  • Koska työ on liikkuvaa, tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Lisäksi toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi.

HARTWALL VIRKISTÄÄ ARJEN

Jokaisen uuden hartwallilaisen tehtävänä on tuoda oma virkistävä lisänsä niin osaamisen kuin persoonansa puolesta. Meillä on huippujoukko oman alansa ammattilaisia, joilta pääset itse oppimaan lisää, mutta myös tuomaan oman lisäsi tähän ammattilaisporukkaan. 

Hartwall on oikea paikka sinulle jos jaat kanssamme ajatuksen, että on virkistävää olla työpaikassa, jossa: 

  • Meillä lasi on aina puoliksi täynnä. Meillä on myönteinen asenne ja olemme uteliaita. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia.
  • Janoamme menestystä yhdessä. Kehitämme yhdessä uusia ideoita, joista otamme oppia ja teemme yhdessä töitä muuttaaksemme haasteetkin mahdollisuuksiksi.
  • Ihmisiä yhdistää intohimo ja rakkaus juomakulttuurin vastuulliseen kehittämiseen, ylpeys vahvoista brändeistämme ja yhteinen missio virkistää Suomea.

Hartwall pitää kilpailukykyisillä työsuhde-eduilla huolen siitä, että jokainen työntekijä kokee olevansa osa Suomen virkistävintä työyhteisöä. Meillä vapaavalintainen juomakori on luonnollinen kuukausietu. Lisäksi meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on säännöllisesti jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

NÄIN OTAT ENSIASKELEEN KOHTI SUOMEN VIRKISTÄVINTÄ TYÖYHTEISÖÄ

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi 2.11.2020 mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme. Esittele itsesi lyhyesti myös hakulomakkeen videolla ja kerro miksi olisi hyvä valinta tehtävään.

Lisätietoja antaa ma 26.10 klo 14-15:30 aluemyyntipäällikkö Kim Böhling p. 040 722 5506