Myynninedistäjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Etsitkö kesäksi vielä töitä? Olisitko sinä etsimämme kesälomasijainen hyllytystehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt MYYNNINEDISTÄJÄÄ Pohjois-Pohjanmaalle kesälomasijaisuuteen.

Asiakkaamme toimii elintarvikealalla. Heillä on tarjolla hyllytystehtäviä Pohjois-Pohjanmaalla; Ylivieskassa, Nivalassa, Kalajoella, Haapajärvellä ja Oulaisissa. Myynninedistäjänä olet vastuussa asiakkaan tuotteiden hyllyttämisestä ja esillepanosta. Varmistat, että tuotteita on riittävästi ja osaston ilme on siisti. Työtä tehdään arkisin klo 6 ja 16 välillä, työpäivän pituus on korkeintaan 7,5h, viikoittaisia työtunteja tulee n. 20-25h. Työtä tehdään n. 5 viikkoa, mutta mahdollisuuksiesi mukaan on mahdollista jatkaa kesälomasijaisuuden jälkeen keikkaluontoisesti.

Olisitko sinä meidän tuleva työntekijä? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme myös aiempaa työkokemusta hyllytystehtävistä ja reipasta työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työssä. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Hyllyttäjänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakkaamme tuotteiden näyttävyyden ja houkuttelevuuden kannalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua kaupan alaan sekä kilpailukykyisen palkan! Meillä on halutessasi tarjolla myös muiden alojen keikkaluontoisia töitä.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan myös CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin? Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360367
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haapajärvi, Kalajoki, Nivala, Oulainen, Ylivieska